Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie otrzymałem zwrotu pieniędzy na konto po anulowaniu zakupu. Sprzedający milczy a kiedy zgłaszam problem w kółko wyświetla mi się komunikat:
Sprzedający zlecił zwrot pięniędzy za zakup. Szczegóły zwrotu znajdziesz w emailu lub w Szczegółach zakupu.
Kiedy wchodzę w szczegóły zakupu jest informacja, że sprzedający rozpoczął zwrot. Tylko, że to trwa już piąty dzień.
@ujui jaka metoda płatności?
Cześć @ujui, podaj proszę numer zamówienia, którego dotyczy Twój wpis.
Ewentualnie, sprawdź proszę ten artykuł.
Numer zamówienia
Dziękuje @ujui, z tego co widzę zwrot został anulowany. Skontaktuj się proszę ze sprzedającym w tej sprawie, jeśli będziesz potrzebował naszego wsparcia, załóż proszę dyskusję, po 24h będziesz mógł w niej poprosić o pomoc pracownika Allegro.
Możesz to zrobić po zalogowaniu się na konto, z którego złożyłeś zamówienie.
Skontaktowałem się ze sprzedającym, założyłem dyskusję, skontaktowałem się z wami i niestety nikt nie pomógł. Nie mogę odzyskać 7.000 zł za anulowany zakup. Poprosiłem o pomoc i jej nie dostałem. Czekam na pieniądze już 9 dni!!!
@ujui jeśli rozpocząłeś dyskusję to podaj mi proszę jej numer, ponieważ do zamówienia, które tu podałeś nie znalazłam jej w naszym systemie. To co mogę Ci zaproponować to rozpoczęcie dyskusji w Twoim imieniu przez nasz zespół.
jaka dyskusja? Rozpoczałem ze sprzedawcą
@ujui gdzie dokładnie rozmawiasz ze sprzedawcą? Przez centrum wiadomości?
Tak. Jak chcę założyć dyskusję i zaznaczam towar anulowany i brak zwrotu kosztów, to wyświetla mi się komunikat: Sprzedający wysłał już zwrot pieniędzy. Sprzedający zlecił zwrot pięniędzy za zakup. Szczegóły zwrotu znajdziesz w emailu lub w Szczegółach zakupu.
Jak klikam szczegóły zakupy przekierowuje mnie na wiadomości i rozmowę jaką toczę ze sprzedawcą od 9 dni.
@ujui dokładnie o to mi chodziło i już działam w takim razie.
Czemu Pan mi nie chce pomóc? Pisze Pan o rzeczach o których napisałem wyżej. Nie rozumiem. Jest ktoś w Allegro kto może pomóc odzyskać mi 7.000 zł?
Czy ktoś może polecić osobę Allegro która pomoże? Anulowałem zakup i czekam juz 9 dni na zwrot. Sprzedawca obiecuje a pieniędzy nie mam na koncie. Kto się odezwie a Allegro każe sprawe popisywać od początku. Chyba tam boty odpowiadają.
Otwórz dyskusje
Dyskutuję już od 10 dni. Ile mam dyskusji jeszcze zakładać?
@ujui podaj mi w takim razie numer do tej dyskusji lub pokaż tutaj jej zdjęcie lub zrzut.
ty czytasz co się do ciebie mówi?
spojrz co napisał matt_rose. Podał ci nawet linka do miejsca gdzie otworzysz dyskusję
Tak, czytam. Link ten nie jest linkiem do dyskusji. Dyskusję prowadzę ze sprzedających od 10 dni. Ile ich mam zakładać?
No to po 14 dniach będziesz miał możliwość przywołania konsultanta w tej dyskusji
Nie, bo moderator HolaOla już obiecał działać. Dlaczego niby mam na zwrot czekać 14 dni😫