Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
W zeszłym tygodniu była akcja 10 monet za zakupy w dziale odzież, moda, ubrania , obuwie !!!przy zakupach za min.99 zł bez przesyłki.
Oczywiście zrobiłam zakupy w tym dziale za łączna kwote ponad 100 zł zakupy opłaciłam od razu przelewem z konta a oczywiście Monet jak nie było tak nie ma. Proszę o pomoc. 5 dni już minęło i nadal nic.
@monika_2336 Sprawdzimy dokładnie Twoje zamówienie i wrócę do Ciebie z informacjami o monetach, gdy tylko dostanę szczegóły w Twojej sprawie.
Przepraszam ale zostawiam tu mnóstwo pieniędzy na allegro,a allegro mnie oszukało!!!!! Wabią monetami a potem nie potrafią ich przelać tylko trzeba czekać i czekać kiedyś tak nie było. Co to za opieszałość z waszej strony????
@monika_2336 Przepraszam, że musiałaś długo czekać na odpowiedź.
Promocja trwała jedynie 13 kwietnia. W tym terminie nie zrobiłaś zakupów za kwotę min. 120 zł w kategorii Moda. Kupiłaś 3 razy w innych kategoriach na kwotę 85, 40 zł. Regulamin promocji znajduje się tutaj.
Witam
Nie zgadzam się z Panią
Wystarczyło zrobić zakupy za 99 zł w dziale o którym mowa do końca 13 kwietnia. Zrobiłam zakupy i opłaciłam przelewem ING Bank na kwotę 103,96 zł o godzinie 23:36 proszę nie wprowadzać mnie w błąd bo nie kupuje tutaj od wczoraj. Proszę jeszcze raz przeanalizować dane.
U sprzedawcy Stivani.
W dziale Moda odzież obuwie
@monika_2336 Możesz się nie zgadzać, ale w regulaminie promocji, który wskazała Natalia znajdziesz wyraźną informację:
§3, pkt. 3:
"Aby otrzymać Monety Promocyjne Użytkownik, w Okresie trwania Promocji musi spełnić łącznie poniższe warunki:
a) zawrzeć Transakcję, której przedmiotem są Towary z kategorii w ramach serwisu Allegro.pl:
allegro.pl> Dziecko > Odzież
o łącznej wartości równej lub wyższej niż 120 zł (bez kosztów dostawy),"
Dziękuję za odpowiedź 😉