Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zareklamowałam towar. Odesłałam do sprzedajacego. Odrzycil reklamacje z tytułu rękojmi lecznie odesłał towaru. Przelałam pieniadze na jego konto żeby opłacił paczkę. Niestety zostalam oszukana, zaplacilam za niesprawny przedmiot i nawet go nie mam. Czy allegro moze zająć się nieuczciwymi sprzedawcami? Toczona byla dyskusja, allegro stanęło po stronie sprzedającego. Dlaczego? Jak widac jest nieuczciwy.
@monikastepniak a allegro nie zaproponował rekompensaty z pok?
Napisz tu i zapytaj, powinni pomóc: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
@monikastepniak Sprzedający rozpatrzył raklamację i nie potwierdził zgłoszonej przez Ciebie wady. W związku z jego decyzją odmowną, przyznaliśmy Ci 20 monet oraz zaproponowaliśmy skorzystanie z Programu Ochrony Kupujących.
Twoje zarzuty dotyczące nieuczciwości sprzedajacego, na tym etapie nie znajdują potwierdzenia. Widzę, że ustaliliście odesłanie towaru do paczkomatu. Jeśli opłaciłaś tę metodę dostawy, napisz do sprzedającego (prześlij potwierdzenie wpłaty) i dopytaj kiedy nada paczkę.