Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Odebrałem paczkę z paczkomatu jest oryginalnie zapakowana przez sprzedawcę , są jego taśmy folia itp. ,ale po zważeniu okazuje się ze paczka wazy 5 kg. Wg zamówienia towaru z koszyka policzyłem ze powinno być co najmniej 12 kg. Nawet pudełko jest tak małe ze te wszystkie kupione rzeczy by się nie zmieściły. Trwa spór.Czekam na odpowiedz "sprzedającego". Nadmieniam ze otrzymałem od niego tez inna paczkę i brakowało w niej połowę rzeczy . Niepotrzebnie ja wtedy otworzyłem. Nie chce się tym razem paść ofiarą oszustwa . Jeżeli zrobię zwrot to możliwe ze on pozrywa swoje taśmy i napisze ze paczka uszkodzona. żeby nie oddać pieniędzy. Co teraz zrobić? Iść z paczką na Policje ?paczka 150 zł,Moze ktoś cos podpowie
"Trwa spór" - który? Z poprzedniej transakcji? Co pisze?
Zrób zdjęcia i zamieść w sporze. Dołącz zdjęcie paczki na wadze.
Spor trwa z tej paczki z poprzedniej nie mam szans bo ją otworzyłem.
@mariusz30002 to po co kupujesz u niego dalej, skoro już raz był problem z zamówieniem ?
Kupiłem 2 paczki przed świętami dopiero teraz wysyłał te 2 .
@mariusz30002 Wydaje mi się że snujesz jakieś fantazje, jak się boisz to nie zamawiaj w necie, otwórz paczkę i będziesz wiedział co i jak, może czegoś nie miał i w paczce jest kartka że dośle za tydzień a Ty się niepotrzebnie nakręcasz 😞
Jak bezie coś nie tak to wtedy spór się otwiera a nie na podstawie domysłów 😉
Co mam otwierać ,nawet waga się nie zgadza, tak na pewno będzie kartka ze dośle towar później i z tej poprzedniej transakcji brakujący towar tez:).Ktoś tu snuje fantazje:)
@mariusz30002 - może ta druga paczka jest uzupełnieniem pierwszej przesyłki?
Poczekamy na wypowiedz sprzedającego, pozdrawiam dziękuje za podpowiedzi
@mariusz30002 Otwórz, Otwórz, Otwórz, Otwórz, Otwórz, Otwórz, Otwórz !!!
Napisz co był, bo otworzyłeś spory nie wiadomo w jakim celu 😄
Życzę Miłego dnia Panie Kostas 11
@mariusz30002 Widzę, że jedną dyskusję otworzyłeś wczoraj, a drugą dzisiaj. W żadnej sprzedający jeszcze nie zdążył się wypowiedzieć (ma na to 24 godziny). Proszę Cię o cierpliwość.
@mariusz30002 Jeśli masz aż tak uzasadnione obawy i ciężar się aż tak bardzo różni, to dobry pomysł z tą policją. Idź i otwórz przy nich, będziesz miał najlepszy dowód w razie czego.