anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie polecam

Client:129625902
#7 Wielbiciel

Nie polecam nikomu. Allegro bez podania przyczyny blokuje konto, żąda przesłania dokumentu tożsamości, narusza przepisy RODO i nie chce oddać pieniędzy za opłacony smart z którego nie można korzystać. Szkoda czasu i nerwów

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

A w ogóle zrezygnowałeś ze smarta? Kontrola konta to jedno ale do rezygnacji powinieneś wejść w smart- zarządzaj smart i zrezygnować. Wtedy powinni oddać kasę za pozostałe dni...

Screenshot_14.png

#7 Wielbiciel

Tak napisałam że chcę zwrotu pieniędzy i nie odpowiadają na maile

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Client:129625902. Wspomnianą kwestię poruszałaś już w tym wątku, w którym otrzymałaś od nas odpowiedź.

Kwestii blokady konta nie wyjaśnimy na forum, dlatego jeśli masz dodatkowe pytania, zadaj je w kontynuacji korespondencji mailowej. Nie mamy możliwości ingerencji w decyzje wydane przez nasz dział bezpieczeństwa. Dodam, że powielanie zgłoszeń (tutaj, czy przez formularz kontaktowy) wcale nie przyspieszy rozwiązania sprawy. Wyjaśnienia otrzymałaś już w korespondencji mailowej o numerze 54967426. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel

Problem jest w tym że nic nie jest wyjaśnione. Allegro nie chce mi oddać pieniędzy za smart, nie odpowiada na maile, to jest kpina

oznacz moderatorów