Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Rzadko korzystam z Allegro ale po raz kolejny mam taką sytuację. Nie wiem czy czegoś nie rozumiem ale "darmowa dostawa" powinna oznaczać właśnie to. Szukam produktu. Zaznaczam filtr "darmowa dostawa" (nie Smart). Znajduję produkt. Pod produktem w opisie jest "darmowa dostawa". Dodaję do koszyka 2 sztuki, w tym przypadku łącznie 157 zł. Po przejsciu do płatności, wszystkie opcje mają opłatę za dostawę. Czy ktoś może to wyjaśnić?
Taką możliwość ustawiają i dają sprzedajacy więc trudno odpowiedzieć czy spełniasz warunki, musisz dać przykład konkretnej oferty.
A ok, teraz zauważyłem że w opisie darmowej dostawy jest napisane że musi być od 997 zł😁
Oferta: https://allegro.pl/oferta/doctor-life-szafran-60kaps-stres-stany-lekowe-13927752449
Wg. mnie powinno to być bardziej oczywiste - bez wchodzenia w szczegóły. Jest to raczej mylące. Mówię jako częsty klient np. A.M. Azon, gdzie darmowa dostawa znaczy darmowa dostawa, bez innych warunków.
Tak, ale powinno to wygladać raczej tak:
Inaczej mówiąc, jest to specjalnie zagmatwane. Nie lubię takich trików i raczej mniej już lubię Allegro jako platformę😐
@pkwalk To sprzedający tak sobie ustawiają, oni mają wpływ i odpowiadają za ofertę.🤗
Ale to Allegro odpowiada za układ i funkcjonalność, w tym przypadku ukrywając szczegóły w opisie darmowej dostawy, a tym samym stwarzając fałszywe wrażenie że każda dostawa jest darmowa🤗
Tak, ale za to ile "darmowa dostawa" zwroty reklamacje i opis oferty to sprawa sprzedającego.
Temu nie zaprzeczam, oczywiście że mogą ustalać.