Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam pytanie.
Dziś chciałem dokonać zakupu na raty i zaakceptowałem zakup a następnie rozpocząłem wypełnianie wniosku o raty. Nie skończyłem procedury wnioskowania i zrezygnowałem. Postanowiłem jednak kupić za gotówkę. Obecnie mam w zakładce Lista płatności ratalnych niedokończony zakup, nie mogę zmienić formy płatności przelew.
Czy ten zakup sam się anuluje i czy mogę ponownie dodać produkt do koszyka i zakupić przelewem? Nie chcę czekać, ponieważ produktów ubywa a z drugiej strony nie chciałbym być obciążony realizacją obu zamówień, ponieważ produkt jest dość drogi.
dzięki za pomoc
Tomek
Jeśli nie skończyłeś wypełniać wniosku, nie otrzymałeś warunków umowy od banku, nie potwierdzałeś ich i nie robiłeś przelewu weryfikacyjnego 1 zł, do zakupu ratalnego nie dojdzie i nic już z tym nie musisz robić. Niedokończony zakup z czasem zmieni się na Anulowany. Już teraz możesz ponownie kupić ten sam przedmiot przez Kup teraz.
dziękuję za precyzyjne wyjaśnienie.
pozdrawiam serdecznie
Tomek
Dzień dobry, a co w przypadku jeśli zrobiłam przelew na 1 zł, wypełniłam wniosek ale nie dostałam umowy do podpisania ani żadnych warunków( tylko informację że zweryfikowali mnie) a mój zakup ratalny - bilet na festiwal właśnie anulowano? Czy bank przelał już pieniądze za anulowany bilet a ja będę musiała spłacić kredyt, bez podpisanej umowy? Co jeśli bank opłacił bilet a jego dostawca anulował wcześniej zamówienie i towaru(biletu) nie mam?
będę bardzo wdzięczna za odpowiedź bo nie wiem co mam robić 😞
@Client:37681463 Jeśli przyznano kredyt, musiałeś otrzymać umowę drogą elektroniczną. Sugeruję, abyś skontaktował się z bankiem, w którym zkładałeś wniosek.
Udało się na infolinii po prostu zrezygnować z wniosku 🙂 czyli nie podpisywać umowy 🙂