Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zakupiłam przedmiot z gwarancją dostawy na sobotę 04.01. jednak sprzedający nawet nie wysyłał paczki bardzo mi zależało ponieważ 06.01 mamy święto specjalnie szukałam kogoś sprzedającego kto wyśle na czas abym zdążyła odebrać przed świętem . Podejrzewam że wyślę paczkę dopiero we wtorek 07.01 czy w związku z tym należy mi się jakaś rekompensata? Za niedotrzymanie warunków sprzedaży ?
@Niunia05070210 Często czas dostawy w danej ofercie jest sugerowany nie przez sprzedającego tylko Alelgro, dopiero jak się wejdzie w dane wszystkie , te po prawej stronie jest deklarowany czas wysyłki przez sprzedającego. Teraz możesz w każdej chwili odstąpić od umowy zakupu, masz ku temu powody i masz takie prawo.
żartujesz
@Niunia05070210 Czas widoczny w ofertach jest sugerowany, a nie gwarantowany.
Sprzedawca zagwarantował dostawę? Zapytałaś i tak odpowiedział?
firmy kurierskie mają 1-3 dni na dostawę, więc nie sądzę, żeby tak odpowiedział. Raczej przeczytałaś to co Allegro pisze, a oni tylko sugerują czas dostawy. Wydaje im się, że taki będzie i tak sobie piszą.
@Niunia05070210 żadna rekompensata się nie należy > to Allegro podaje czas dostawy wywróżony z fusów > sprzedający podaje swój czas wysyłki w zakładce "dostawa" i to jest ważne > a nawet jakby sprzedający się spóźnił to i tak żadna rekompensata się nie należy