Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, przed świętami natknęłam się na ofertę pasków wybielających zęby od Crest. Obejmowała ona 10 saszetek, czyli 20 pasków i kosztowała 115,22 zł. Kupiłam podwójną ofertę, żeby mieć tę pełną, 20-dniową kurację i zapłaciłam też podwójnie za przesyłkę, czyli razem ponad 306 zł. Kilka dni później dostałam od Allegro maila z informacją, że kupione przeze mnie produkty są uznane za niebezpieczne/nielegalne z racji tego, że pochodzą spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego (Chiny). Wszystkie oferty od tego sprzedawcy poznikały, a jego konto zostało zawieszone. Dzisiaj dotarła do mnie paczka, tylko problem polega na tym, że zawiera ona tylko 10 saszetek, a nie 20, jak zamówiłam. Otworzyłam już dyskusję, ale mam jedno może głupie pytanie😅 Paski wydają mi się oryginalne, więc czy mogę zacząć używać już część produktu, który dostałam, czy może będę zobowiązana do jego zwrotu i na tej podstawie otrzymam zwrot pieniędzy? Jestem pierwszy raz w takiej sytuacji, więc nie orientuję się zbytnio jak to działa😅
Lepiej nie używaj skoro są uznane za potencjalnie niebezpieczne, po co Ci problemy ze zdrowiem?
@Client:101280099 Na temat czy są bezpieczne czy nie to tu nikt nie odpowie, jak nie wiesz to nie używaj, natomiast nie używaj ich z jednego powodu złożyłeś rekalamcję i nie wiadomo jak się potoczy więc do czasu rozwiązania sprawy nie powinieneś używać, jakbyś podjął taką decyzję.