anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niemożność wyswiwlenia wyników w obserwowanych ofertach.

MAMY ROZWIĄZANIE!
MyHmmm
#8 Zapaleniec#

Cześć, 

Od jakiegoś czasu w aplikacji mam problem z obserwowanymi aukcjami. W momencie gdy mam kilka filtrów, wyniki nie wyświetlają się (dodane zdjęcie), w innych przypadkach wszystko działa. 

Co może być przyczyną?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@MyHmmm Cześć. 🙂 W pierwszej kolejności sprawdź proszę, czy korzystasz z najnowszej wersji aplikacji.

Jeśli po aktualizacji problem wciąż będzie się pojawiał, to prześlij mi zrzuty ekranu lub filmik z widocznym problemem, informację o Twoim systemie w telefonie, a także wersję aplikacji, z której korzystasz 🙂 Przekażę to do Działu Technicznego. 

oznacz moderatorów
MyHmmm
#8 Zapaleniec#

@ko_alkaGdzie podesłać zrzut/filmik? Widzę, że nawet poprzednie zdjęcie się nie wyświetla. 😅

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@MyHmmm Tutaj lub na spolecznosc@allegro.pl (do treści wiadomości mejlowej załącz proszę link do tego wątku, to wrócę do Ciebie z odpowiedzią). 🙂 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@MyHmmm potwierdzam odebranie wiadomości, przekazuję do sprawdzenia i dam Ci znać, kiedy dostanę odpowiedź 🙂 Dzięki! 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@MyHmmm Cześć! Najmocniej Cię przepraszam, że trwało to nieco dłużej, ale udało nam się wdrożyć poprawkę i problem nie powinien już występować. 

oznacz moderatorów
MyHmmm
#8 Zapaleniec#

@ko_alka, nie ma problemu, ważne, że faktycznie wszystko działa jak powinno. Dzięki! 

oznacz moderatorów