Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Nie odebrałam paczki z allegro one box. 20 stycznia minął termin odbioru. Co potem dzieje się z taką paczką? Wraca do sprzedawcy? Jak tak to w jakim terminie? Dzis jest 25 i nadal chyba leży w tym automacie - po historii paczki sugeruje się
Wraca do sprzedającego, możesz skontaktować się z nim i dogadać co dalej, możesz odstąpić od umowy zakupu i jak to był zakup ze Smartem to zwrot jest darmowy i wówczas sprzedający odda Ci środki. Możesz także opłacić powtórne wysłanie.
A co jeśli nie chce odebrać tej paczki? To nie było z allegro Smart.
@SzelagJusta masz pecha, o ile to zakup od firmy odstąpić od umowy możesz przed wysyłką, przed minięciem terminu odbioru, do 14 dni od odebrania paczki w innych przypadkach Twój towar będzie leżał u sprzedawcy w celu odebrania i pokrycia strat 😞
Dziękuję za pomoc i odpowiedzi 🙂
@SzelagJusta a najlepiej napisz do sprzedawcy, może zwróci Ci kasę skoro nie chcesz o ile to zakup od firmy !!! nie ma co gdybać 🙂 na przyszłość lepiej odstąpić od umowy przed wysyłką niż nie odbierać 😞
No, z wielkim bólem będę musiała skontaktować się z firmą 😜. Przygotowanie zamówienia jak i wysyłka trwała bardzo długo, ale już było za późno bo było w trakcie przygotowania i nie mogłam anulować, wkurzyłam się i nie chciałam odebrać tego. Spróbuję jutro to odebrać jak nadal leży bezczynnie. Jeśli się nie uda to napisze do nich.
Dzięki i miłego wieczoru 🙂
@SzelagJusta podaj numer paczki jak leży to może @Allegro_One przedłuży i odbierzesz 😄
A jak wróci to jest to nie wywiązanie się z umowy, sprzedawca może oddać paczkę na przechowanie na Twój koszt i niebezpieczeństwo, a potem sprzedać aby pokryć straty, napisz i spytaj się ile masz przelać na pokrycie kosztów i ponowną wysyłkę 🙂