Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Moje zapytanie dotyczy naliczania kosztów przesyłki. Otóż sprzedawca ma zaznaczone w opcjach dostawy swoich produktów maksymalną ilość w paczce która wynosi 10 i że każda kolejna sztuka nie podnosi ceny przesyłki. Mimo to chcą kupić dwa różne przedmioty, od jednego sprzedawcy, tak żeby oba produkty przyszły w jednej paczce, system podczas podsumowania zamówienia nalicza jak za dwie przesyłki, co daje sporą różnicę cenową, bo zamiast 15zł do zapłaty wyskakuje 30. Co można z tym zrobić? Dziękuję za wszelką pomoc.
Pozdrawiam,
Robert
Prawdopodobnie sprzedawca tak ma ustawione liczenie kosztów przesyłki, jako suma.
Kolejna sztuka nie podnosi ceny przesyłki ale tylko jeśli kupisz ten sam produkt.
No właśnie tak samo mi się wydaje, ale czy można to jakoś obejść? Bo sprzedawca zaproponował żebym wpisał ręcznie cenę za przesyłke z opcji "cena uzgodniona ze sprzedawcą", ale w takim przypadku nie ma możliwości wzięcia przesyłki za pobraniem
Napisz do niego.
Niech zmieni pod tym linkiem https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-dostawy
Bo pewnie 10 to max i stąd dodaje nową paczkę która pomieści całość zamówienia.