Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Korzystając z wyszukiwarki w aplikacji allegro czy będąc zalogowanym w przeglądarce, nie widzę znacznej części ofert, które znaleźć mogę przez wyszukiwarkę. Co więcej, oferty te wyświetlają się, gdy wyszukamy je przez allegro, na które wszedłem z trybu incognito w google chrome. Ktoś wie może, jak przywrócić widoczność wszystkich ofert?
Jeżeli oglądasz oferty z konta biznesowego a oferty są bez FV to będą dla Ciebie niewidoczne, musisz oglądać je z konta konsumenckiego.
Szkoda, że mając konto firmowe nie widzimy ofert bez FV. Allegro wprowadziło "udogodnienie" w Allegro Business nie pytając Sprzedawców Biznesowych czy nie chcą tych ofert widzieć.
Jak chcę zamówić z konta biznesowego dmuchaną lalkę do wiadomego celu, to oferty kogoś, kto nie wystawia FV nie zobaczę, a przecież takiej lalki i tak nie wrzucę w koszty 😄
No chyba, że uargumentuję jej zakup jako produkt do relaksu w przerwie pracownikom w pomieszczeniu socjalnym firmy 🤔 Przejdzie to w US ?
@rozik2 jeśli będziesz chciał kupić produkt do tak intymnych i prywatnych spraw, ale jednak koniecznie będziesz chciał to zrobić z konta firmowego, to możesz przełączyć widok na "widok dla konsumenta" i nie prosić sprzedającego o fakturę.