Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
13.01.2023 r. kupiłam kapsułki do kawy w ilości 180 sztuk - nr aukcji: 10536623556
Do dnia dzisiejszego status przesyłki widnieje jako "w przygotowaniu" i nie aktualizuje się 😔
Jej numer: 637403589358500135385764
Kontaktowałam się ze sprzedawcą, który nawiązał kontakt z InPost.
W zakładce Allegro - moje zakupy przesyłka jest opóźniona.
Tymczasem dziś w aplikacji InPost pojawiła się kolejna przesyłka z kawą o numerze:
637403089358500032920885
Celowo nie dzwonię na infolinię, gdyż często telefon odbierają niekompetentne osoby.
Proszę o informację, co dalej z przesyłką.
A może sprzedawca działa w dropie i hurtownia nawaliła. To by świadczyło o nadaniu na drugiej etykiecie.
Nie tlumaczyłoby to potrzeby generowania 2 etykiety wysłałby na 1 etykiecie jak tylko ściągnąłby towar
@az1rael a ja to widze tak:
1) @Wioletta2701 kupuje kapsulki
2) sprzedawca idzie pakowac zamówienia a tutaj ooops skonczyły sie ( albo działa w dropie i nie ma w hurtowni)
3)Sprzedawca aby statystyki nie poleciały generuje "pustą " etykiete której do nieistniejącej paczki
4) po kilku dniach robi sie afera i albo kapsułki dojeżdzają do sprzedacwy albo też sprzedawca w ucieczce przed konsekwencjami poprostu kupuje u kogoś innego na allegro te same kapsułki podając do wysyłki adres @Wioletta2701
5) sprzedawca otrzymuje numer nadania do swojego zamówienia i wkleja go w zamówienie @Wioletta2701 pojawia sie nagle drugi numer przesyłki
I wcale nie musiał zawalić Inpost
Ot taka moja teoria spiskowa 🙂
Jedna rzecz tylko by się tu nie zgadzała, mianowicie wygenerowanie etykiety od razu a nie po 2 czy 3 dniach. Nie ma to sensu bo czas dostawy i przewidywany czas dostawy to sa dwie rozne sprawy a opoznienie nawet 1 paczki nie zjechaloby statystyk bo i tak wszyscy wysylaja przewaznie paczki szybciej niz deklaruja
Wszystkim dziękuję serdecznie za wszelkie teorie spiskowe 😉 Kawa już czeka w paczkomacie na odbiór. Fakt, trwało to ponad tydzień, ale się szczęśliwie zakończyło ☕☕☕😊
@Wioletta2701 smacznej kawusi życzę
@az1rael Dziękuję, wzajemnie ☕☕☕😊