Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 21 listopada 2022 r. zmienimy minimalną cenę zakupu umożliwiającą skorzystanie z darmowej wysyłki:
Dodatkowo cena za za wykupienie rocznej subskrypcji Allegro Smart! wzrośnie z 49 zł na 59,90 zł. Za subskrypcję miesięczną zapłacicie tyle samo, co do tej pory, tj. 10,99 zł.
Jeśli zapisaliście kartę płatniczą do konta Allegro, w dniu przedłużenia subskrypcji nie pobierzemy automatycznie nowej opłaty i nie przedłużymy subskrypcji na nowych warunkach. O jej zakończeniu powiadomimy Was mejlowo. Od 21 listopada od godz. 9:00 subskrypcję przedłużycie samodzielnie.
Nowe zasady Smart! będą obowiązywać dla subskrypcji miesięcznych lub rocznych, przedłużonych lub wykupionych od 21 listopada 2022, od godziny 9:00.
... w zeslym roku można byłlo wykupić Smrta nawet kilka razy bez problemu, a teraz wprowadzili ograniczenia 😡
Co lepsze, nawet jak dziś zrezygnujesz, żeby wykupić ponownie na rok na starych zasadach, to dzięki 14 dniowemu okresowi wypowiedzenia, przed 21.11 nie ma szans się wyrobić.
Jak się nie wyrobisz, jak dzisiaj jest 4.11.
No i mamy podwyżkę za Smart! Od 21 listopada z 49zł na 59,99zł, obowiązuje przy zakupach za min. 45zł do paczkomatu i 65zł kurierem. Mam wykupioną opcję do lutego i nie mogę przedłużyć wcześniej, niż 2 tygodnie przed czasem, więc już tylko po nowych stawkach. W ubiegłym roku nie było problemu z wcześniejszym zakupem.
@capanegra wszystko drożeje , ALE ! przymusu nie ma .
Podejście na miarę dzisiejszych czasów👍
@capanegra mam rwać włosy z głowy o 10 zyla ? Płaca minimalna od nowego roku do góry inne koszty też nie spadają , a przedsiębiorca cudotwórcą nie jest i musi Wam drodzy klienci głębiej sięgnąć do kieszeni .
Allegro sam zjada swój ogon, PYCHA. No ale skoro kurs akcji allegro to jest równia pochyła to się nie dziwię, że chwytają się noży dobierając się bezczelnie do pieniędzy kupujących i sprzedających:
@mudol statystyki mają podobną koniunkturę w większości przedsiębiorstw nie tylko polskich .
@mudol Ale tak wygląda nie tylko Allegro. Cała polska giełda wygląda podobnie, ponieważ:
Ponieważ WIG20 poleciał na pysk.
Mam smart do grudnia, karta jest przypietą do konta od początku - czy przedłużenie będzie na nowych zasadach?
@Gosiek_21 tak ale nie automatycznie tylko ręcznie w dniu 21.11.2022 po 9:00. Pewnie wiąże się to z regulaminem.
Dzieki. Ciekawe czy można zrezygnować np dziś i ponownie się zapisać na starych zasadach
@Gosiek_21 chyba powinno się dać możesz odstąpić dziś a za 15 dni wykupisz znów na rok za 49 zł
Ponownie na starych zasadach, no ciekawe?🤔🤔 Mam do lutego, więc w tym obliczeniu zyskam ok7 zl, nie wiem czy dam radę spać spokojnie.🤣🤣
Policz ile będziesz musiał dodac do towaru zakupionego (sztuk, rodzajów, whatever), żeby na nowych zasadach miec SMART.
Załóż nowe konto i będziesz mieć na starych 😄
@mr_oma Proszę o wyjaśnienie co oznacza wprowadzenie osobnego smarta dla przesyłek kurierskich. Dotychczas był jeden smart.
Czy aby mieć smarta dla przesyłek kurierskich trzeba wykupić obydwie subskrypcje? Czy jesli wykupię tylko wyższą subskrypcję nie będę miał smarta do paczkomatów?
Gdzie jest nowy regulamin?
@br. ale to kwota dla kupujących. Tak jak teraz aby kupić w smart musisz mieć towaru za 40 zł
@Client:44052296 Teraz musisz kupić za 40 zł według nowego regulaminu 100zł
Regulamin przysłali mailem.
To chyba przestaje być opłacalne, zakupów powyżej 100 zł nie bardzo opłaci się na Allegro robić, taniej w sklepach.