Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cały czas korzystalem z kodów na Game pass, które opłacałam z konta Mybenefit (dodatek z pracy) lecz od kąd został wprowadzony nowy regulamin nie mogę już z nich korzystać, ponieważ wysyłka na e-mail oraz kategoria subskybcje jest wyłączona dla kuponów. Wiadomo coś czy jest to tymczasowe lub jaki był powód ty restrykcji?
@maatam zachęcam do kontaktu z platformą MyBenefit.
Tylko to jest zmiana od strony Allegro to Mybenefit nic mi nie pomoże.
To pytaj tam skąd kody.
Cześć, a czy sprawdzał ktoś może dzisiaj listę sklepów, w jakich można zrobić zakupy na MyBenefit? Próbowałam kupić kod wartościowy na pełną ofertę płacąc punktami z Banku Premiowego i zauważyłam, że dostępne są tylko 4 bardzo mało interesujące sklepy... W ogóle nie ma niczego ciekawego, jakby wyczyścili wszystkich partnerów z listy... brak allegro, brak sklepu z książkami czy marketu. jednym słowem - teraz zupełnie nie mam na co wydać tych punktów. Czy wszedł w życie jakiś nowy regulamin, na mocy którego z listy partnerów MyBenefit usunięto wszystkie sensowne pozycje? Czy allegro zerwało współpracę z MyBenefit?
@kaktus214 Opisana sytuacja wydaje się chwilowym błędem. Najlepiej jednak skontaktować się w tej sprawie bezpośrednio z MyBenefit. W tej chwili możliwość zakupu karty podarunkowej Allegro w tym serwisie powinna być możliwa.