anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Numer oferty 16035681488

billasek
#7 Wielbiciel#

Sprawdźcie proszę, drodzy admini o co kaman. Niepokoi mnie że "płatność w toku" jest tak długo zawieszona. Środki są na koncie, nic nie pobrało.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@billasek skonsultuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z informacjami. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@billasek płaciłeś za pomocą PIS.

PSD2 PIS (Payment Initiation Service) to nowa metoda płatności, którą banki udostępniły w związku z wprowadzeniem dyrektywy europejskiej PSD2. Ten proces płatności różni się nieznacznie wyglądem serwisów transakcyjnych (np. stron banku. O jej wyglądzie decyduje bank).

Co ważne podczas płatności za pomocą PIS powinieneś wrócić do operatora, u którego zlecałeś płatność. Oznacza to, że nie możesz zamknąć okna przeglądarki w trakcie trwania procesu. Jeżeli to zrobiłeś-operator transakcji jej nie rozliczy a w zakładce moje zakupy, zobaczysz status płatności „Nieopłacona” lub „W toku". 

W przypadku kiedy operator płatności nie jest w stanie rozliczyć wpłaty, zwróci Ci ją. 

Jeśli nie pobrało Ci pieniędzy z konta, możesz anulować płatność lub zamówienie i spróbować złożyć je ponownie. 

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

billasek
#7 Wielbiciel#

Wszystko robię w ten sam sposób odkąd wprowadzono ten system. Mam otwarte teraz wszystkie okna. Bez zmian.

oznacz moderatorów

billasek
#7 Wielbiciel#

Poszło blikiem. Dzięki za pomoc 💪

oznacz moderatorów