Dzień dobry. Chciałbym pilnie skontaktować się z kurierem. Od wczoraj od 14.38 paczka jest w drodze,a jej ststu się nie zmienił. paczka jest mi potrzebna , a idę na nockę do pracy i niechciałbym zeby kurier zostawił ją na podwórku, bo muszę obejrzeć stan paczki (duży telewizor)
Numer przesyłki to AD01JHMGX5
To przesyłka Allegro Delivery a nie Allegro DHL (to różni przewoźnicy, choć fizycznie może wozić ten sam kierowca).
A nr telefonu do kuriera nikt ci nie da. To są ich prywatne telefony i jest coś takiego jak RODO.
Te przesyłki to licho wie co. Dziś miałam paczkę od azjatyckiej konkurencji. Znów przyszła DHL, znów dostarczona w terminie, pamiętał o dzwonku, foliopak był cały. Ogólnie wszystko idealnie. Jak się to ma do mojej jedynej paczki dostarczanej przez DHL, zamówionej w oficjalnym sklepie Allegro, gdzie kurier 1-go dnia kłamał, że mnie nie ma, a następnego dnia dostarczył w kartonie z taką dziurą że kilogramowe kawy mogłam wyciągać i wkładać bez rozpakowywania?
Co chińczycy mają w umowie, że DHL wozi dobrze i czego brakuje Allegro, że wiecznie robi sobie z tych paczek jaja? To ten sam kurier i nawala tylko z Allegro...
Ps. Kolejny test w poniedziałek, bo nastepna paczka z Te.. dzisiaj wydana kurierowi DHL, jak znowu dojdzie bezproblemowo to ... Nawet brak słów. Azjaci zbieraja informacje o dostawcach i tego pilnują, Allegro ma klientów tam gdzie światło nie dochodzi...