Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Aplikacja mobila pokazwyała mi komunikat, że jak zrobię zakupy za minimum 99zł do końca 3go listopada, to dostanę 15 monet. Zakupy zrobiłem u dwóch sprzedających na łącznie ponad 99zł, a monet nie widać, o co chodzi?
Wyjaśnij to na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
dzięki, nie mogłem znaleźć nigdzie kontaktu z supportem
wyjaśnione z supportem, płaciłem dwa razy, zamiast raz i to wystarczy żeby nie przyznać monet 😕
@psobiers Z zasady pojawiają się w ciągu kilku dni.
z tego co pamiętam było napisane, że powinienem je odebrać w ciągu 3 dni po zakupie i dalej link do strony z monetami, zrozumiałem że muszę wejść i coś kliknąć. być może faktycznie chodzi o to, że samo się pojawi, dzięki
@psobiers Z telefonu zawsze są problemy z poszukaniem czegoś, poczekaj a najwyżej zapytasz.
Aby otrzymać Monety Promocyjne Użytkownik, w Okresie trwania Promocji musi spełnić łącznie poniższe warunki:
a) zawrzeć Transakcję, której przedmiotem są Towary z serwisu Allegro lub Allegro Lokalnie o łącznej wartości równej lub wyższej niż 99 zł (bez kosztów dostawy);
b) skutecznie dokonać płatności za Transakcję, o których mowa w lit. a powyżej w ramach jednej płatności, za pośrednictwem Operatora Płatności (status płatności: „Zakończona”)