Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, dokonałem zakupu przedmiotu zupełnie niezgodnego ze zdjęciami w ofercie( załączam zdjęcia ). Wystawiłem negatywną ocenę i zażądałem zmiany oferty przez Sprzedawcę (do której się zastosował i zmienił zdjęcia) .
Problem polega na tym, że moja ocena ze zdjęciami pojawia się przy zmienionej ofercie (i wychodzi na to że to ja zgłupiałem bo teraz wszystko się zgadza...) Co robić bo nie mogę edytować ani usunąć mojej oceny.
@Anna79_2004 Cześć. Czy chcesz usunąć swoją opinię produktową? Mogę to dla Ciebie zrobić, ale potrzebuję numeru tego zamówienia lub numeru oferty.
Nie chcę usuwać - bo doszło do naruszenia i chcę źeby był ślad ostrzegający innych Klientów. Można tylko usunąć zdjęcia?
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Nie można moim zdaniem.
@Anna79_2004 Niestety nie, nie można edytować opinii produktowej.
To co ma w tej sytuacji zrobić Kupujący ? Sprzedający może dokonywać zmian a Kupujący nie może . To niech opinie nie przypisują się do zmienionych ofert.
@Anna79_2004 Opinie są przypisywane do produktu, nie do oferty czy do sprzedającego. Jeśli uważasz, że sprzedający wprowadził Cię w błąd, możesz wyrazić swoją opinię w ocenie sprzedającego.
Ty wystawiasz dwa komentarze o produkcie> i był "zły" i o sprzedającym i tą ocenę możesz edytować.