Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Co się **piiip**... z tymi ocenami produktów? Szukam, patrzę, sprawdzam a prawie za każdym razem ocena, gwiazdki są od innego modelu. Np chce kupić kamerkę SAMOCHODOWĄ firmy KAWA a w ocenach jak byk zdjęcia i oceny MIO... I tak w wielu przypadkach. Czy allegro zdaje sobie z tego sprawę, że wprowadza chamsko kupujących w błąd??
@introligator76 tak , allegro zdaje sobie sprawę z tego , że utworzyło nieudolnego stwora o szumnej nazwie ,, katalog ,, ,ale z uporem maniaka twierdzi ,że jest wszystko w porządku .
Ba, oni są z tego dumni 🙂
@introligator76 czy możesz przesłać link do produktu lub numer przykładowej oferty?
@RaBarbar_ka aaa... poszukaj se , co to @introligator76 rodzinne na Was bierze ?
To nie jest wyjatek, to jest reguła. Komu się chce przesyłąc wam kolejne przykłady, gdy wiemy, że niczego to nie zmieni. Przez tzw produktyzację, lączącą rózne oferty, oraz radosną twórczośc sprzedających wymuszoną ową produktyzacją ŻADNA ocena nie jest wiarygodna. Oczywiście co mniej zorientowanii kupujący kupują, a potem mają pretensję do sprzedającego. Ja już nie kupuję produktów mi nieznanych, szczególnie elektroniki - bo to kupowanie kota w worku, nawet mimo uważnego sprawdzania. Brawo Wy.
@zeStryszka jeśli zgłosicie opinie w produkcie z nieprawidłowo podpiętej oferty - zweryfikujemy je. Staramy się na bieżąco reagować, jednak przy tak ogromnej ilości produktów i ofert nie wszystko jesteśmy w stanie wyłapać.
Wiem że wy moderatorki robicie co możecie, ale tego bałaganu, który stworzyli wasi przełożeni nikt i nic nie jest już w stanie naprawić. Jestem na Allegro od bardzo dawna (znam obie strony handlu), i wiem na pewno że zmiany z ostatnich lat nie były zmianami na lepsze. Fatalna w skutkach decyzja stworzenia katalogu "wszystkiego", i spowodowane nim kolejne błędy rozrastają się już same, tworzą odnogi i odnogi odnóg jak jakiś mityczny potwór. Nie będę niczego zgłaszać bo to nie ma sensu, one już żyją własnym życiem i nie da się nad tym zapanować. Jedyne co mogłoby pomóc co całkowite wyzerowanie i stworzenie Allegro od nowa. To co jest w tej chwili to dopiero początek katastrofy, bo stworzony przez Allegro potwór finalnie zniszczy je całkowicie. Szkoda, to była taka fajna, przyjazna ludziom platforma, do tego z najlepszą wyszukiwarką (tak, ona też została zniszczona).