anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ocena produktu

kenny01
#8 Zapaleniec

Czemu nie widzę opcji do oceny produktu kupionego w sierpniu, a widzę taką opcję przy produktach kupionych nawet w tamtym roku?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

kenny01
#8 Zapaleniec

Może spytam inaczej: Czemu nie mogę ocenić produktu kupionego w sierpniu, a mogę ocenić produkt kupiony w czerwcu? Nie ma jednego okresu, w którym mogę dokonać oceny?

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kenny01 

Na dodanie opinii masz maksymalnie 360 dni od zakupu produktu, który chcesz ocenić. Możesz również ocenić sprzedającego zaraz po tym, jak zrobisz u niego zakupy. Masz na to aż 90 dni. Czas ten liczymy co do godziny.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek  przecież @kenny01  pyta się dlaczego nie może ocenić PRODUKTU  kupionego w sierpniu, a Ty piszesz, że : "Na dodanie opinii masz maksymalnie 360 dni od zakupu produktu",  kupujący o tym wie, dlatego zadał pytanie dlaczego nie może😁

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@KOGIEL_T 

Często kupujący mylą opinie produktową z oceną sprzedającego. Natomiast doceniam troskę. Poczekam jednak aż autor wątku wróci z wątpliwości, jeśli moja odpowiedź nie będzie wystarczająca. Dobranoc.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@gdvorek  wiem, że czasem mylą, ale jak sam widzisz kupujący wyraźnie pyta o opinię  produktu🤔

oznacz moderatorów

kenny01
#8 Zapaleniec

kenny01_0-1760299368400.png

W tym rzecz, że nie mam 360 dni. Nie mogę oceniać produktów zakupionych przed czerwcem, no i tego jednego z sierpnia też nie. Oczywiście nie jest też tak, że oceniłem i zapomniałem.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@kenny01 

Sprawdzę to i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów