anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrot i ochrona kupujacych

Client:136568721
#1 Nowicjusz

Jak to jest z zwrotami na alegro i ochroną kupującego? Alegro chroni wyłącznie sprzedających, otóż opisałem szczegółowo sprawę, zwróciłem przedmiot i alegro 4 miesiąc ma mnie w dupie i nie chce oddać kasy, więc skąd alegro ma takie dobre opinie już lepszą pomoc ma **piiip**.. nigdy więcej nic tu nie kupię a kontakt z alegro to jest **piiip**a warty nawet nie można się z wami o nic skontaktować sami debile u was pracują

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:136568721  ups.. jaka piękna opinia od  kupującego😁, tylko szkoda, że nie wiesz o tym, że  wszystkie koszta są przerzucane na sprzedających

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane
Moderatorka Allegro Gadane

@Client:136568721 Widzę, że sprawa jest wyjaśniana przez doradców, jednak nie przesłałeś dokumentów, o które prosili. Ze swojej strony dodam, że wyzywanie doradców w wiadomościach niczego nie przyśpieszy. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client:136568721 To że allegro chroni tylko sprzedawców to totalna bzdura ,bo oni to żadnej ochrony tu nie mają . Nie obrażaj innych nie mając na to dowodów . Jak zakup był od prywatnego sprzedawcy to nie musi go przyjmować ani za niego zwracać pieniędzy ,chyba że sam na to wyrazi zgodę. 

oznacz moderatorów