Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś został oszukany przez firmę [edycja] Niestety mnie to dotyczy, zamówione i opłacone 6 szt. termometrów bezdotykowych OMROM pomimo dokonania opłaty nie dotarły od ponad 3 miesięcy. Adam.
@lutada Czy zrobiłaś podstawowe kroki? Otwarcie Dyskusji? Zaproszenie do niej pracownika Allegro? Wystąpienie o refundację do POK ?
@lutada a jakieś szczegóły ? próbowałeś nawiązać kontakt ze sprzedającym, czy tak cierpliwie czekasz te 3 miesiące ?
@mikeza Niektórzy mają cierpliwość świętą. Jedna tu czekała od sierpnia i dopiero w marcu zdecydowała się na podjęcie jakichś kroków. Dostała ode mnie medal za cierpliwość 😀
Monitowałem telefonicznie, drogą mail, byłem zwodzony obietnicami dostawy za kilka dni.
Wypełnij wniosek o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujących. W niektórych przypadkach w celu skorzystania z POK kupujący nie musi zgłaszać sprawy na policję.
@lutada Na koncie, z którego tutaj piszesz nie ma takiego zakupu na Allegro. Co więcej, konto sprzedającego o takiej nazwie nigdy nic na Allegro nie sprzedało. Więc abym mogła cokolwiek sprawdzić w tej sprawie, poproszę o numer oferty lub poprawny login sprzedającego.