Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dotychczas, gdy korzystaliście z wyszukiwarki, prezentowaliśmy Wam wszystkie dostępne oferty wyszukiwanego przedmiotu. Jednak mamy już ponad 500 milionów ofert - aby spełniać swoją rolę, wyniki wyszukiwania wymagały uproszczenia.
Dlatego od 1 października będziemy wyświetlać na Allegro wyłącznie listę produktów. Większość z Was dobrze zna już ten widok, testujemy go od kilku miesięcy, w tej chwili widzi go już 70% kupujących. Zdecydowaliśmy się wprowadzić go dla wszystkich, jako domyślny widok wyników wyszukiwania.
Co istotne, nadal będziecie mogli, tak jak dotychczas, przejrzeć listę wszystkich ofert danego produktu - wystarczy kliknąć przycisk [porównaj X ofert].
Dlaczego zdecydowaliśmy się na tę zmianę?
Wyniki testów wyraźnie wskazują, że dzięki korzystaniu z widoku produktowego kupujący:
Więcej informacji jak zawsze znajdziecie w naszych aktualnościach.
dopisz sobie na końcu adresu &description=1 działa nawet jak jesteś zalogowany 🙂
Dzięki.
Brawo, nie można od dzisiaj już znaleźć zupełnie nic , nie wiem jaki macie problem z WYBOREM interfejsu.
Na spokojnie 🙂 Dopisz na końcu &description=1 i nawet będąc zalogowanym działa jak trzeba 🙂
@Al_ElektroDomin Proszę nie podpowiadać pracownikom Allegro co jeszcze mają usunąć 🙂
A jak inaczej komuś pomóc? 😄
@Al_ElektroDomin no właśnie nie wiem. Ciekawe, czy makaroniarz na tym się uspokoi i zakończy niszczenie portalu, czy usunie też opcję "wyszukaj w opisie".
Jeśli mam być szczery, to nawet nie widzę opcji wyszukaj w opisie 🙂
@Al_ElektroDomin na telefonie nie mam, na laptopie jeszcze jest
@AlexPopilevych Nie mam również na laptopie 😞
@bodziobodzio4738 Proszę bardzo, oby tylko nie popsuli tego
Dziękuję Ci o czcigodny zbawco ! Miejmy nadzieję że tego nie zablokują
...chyba już zablokowali, u mnie już nie działa
Nie zablokowali, sprawdziłem teraz na 2 kompach i telefonie i działa normlanie 🙂
Wpisz cokolwiek w pole wyszukiwania, coś oczywistego choćby dysk i wtedy na nowym linku dopisz tą końcówkę, aby działało musisz czegoś szukać a nie wchodzić w kategorie
Tylko widzisz, wpisując "obudowa" w tej kategorii wyświetla się 2 941ofert, a nie wpisując nic 3 458ofert, więc i tak około 500 ofert tracisz 😞
Dlatego lepiej wpisać coś bardziej oczywistego jak "dysk" bo można to nazwać kieszeń na dysk, obudowa na dysk, szuflada na dysk itp.
...jak wpiszesz dysk to masz jeszcze mniej ofert bo 1 237ofert, a jak dopiszesz &description=1 to 2 823oferty, ale to i tak mniej niż w rzeczywistości jest.
Ja wolałem do tej pory przeglądać całe kategorie, bo wyszukiwarka allegro jest też od jakiegoś czasu "zwalona".
Tragiczne te nowe wyszukiwanie, te połączone oferty to jakaś pomyłka czy da się przywrócić wyszukiwanie żeby działało jak wcześniej? jak się wyloguję i wyczyszczę cookies wyszukiwanie działa dobrze 🙂
Cytując moderatorkę "Jednak mamy już ponad 500 milionów ofert - aby spełniać swoją rolę, wyniki wyszukiwania wymagały uproszczenia." - to ja proponuję wywalenie tych wszystkich chińskich ofert które nie są związane z daną ketogorią i filtrowanie które zostało wybrane. Żeby nie być gołosłownym wstawię screen z wyszukiwania jakie robiłem ostatnio. Szukałem Smart banda mi band 8, zaznaczyłem same urządzenia a w ofertach wyskakiwały paski z Chin. To jest ten wasz super katalog i grupowanie produktów? Proponuję to sobie w buty wsadzić.
Naprawdę zróbcie porządek z chińszczyzną która robi zwykły bałagan to z waszych 500 milionów ofert nie zostanie nawet połowa bo czym różnią się te paski z 5 pierwszych aukcji poza kolerem i ceną? Niczym rozumiecie niczym.
Nie róbcie z nas idi.otów bo wciskacie nam że to my nie umiemy szukać ponieważ wam słupki pokazały że obecne syfiaste wyszukiwanie i grupowanie jest świetne...