Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy musicie wysyłać zamówienia takim nieudacznikiem jak dpd?????,,,,, minął czwartek, minął piątek,mija sobota a kurier dojechać nie może,,,,pytałam go już czy nie dojechał do poznania,bo ja czekam w Suwałkach,,,,,horrrrroooorrrrr
DPD Kurier ma termin doręczenia do trzech dni robocze, a DPD Pickup do pięciu dni roboczych.
DPD Kurier, to przesyłki nadane u kuriera i dostarczane pod adres (D2D)
DPD Pickup, to przesyłki nadane i/lub doręczane z/do punktu nadania/odbioru.
@Client:78895924 Przecież to Ty wybrałeś DPD jako przewoźnika przy wyborze rodzaju dostawy > nie było innych?
@Ziolko39 Mógł wybrać Allegro One, byłby zapewne bardziej zadowolony .
@ART_FOTO No to by było kompletne dno i 3 metry mułu.
@Client:78895924 "Czy musicie wysyłać zamówienia takim nieudacznikiem jak dpd?????" z całym szacunkiem ale zerknij sobie w zamówienie i przypomni sobie czy dpd to byla jedyna metoda dostawy u danego sprzedawcy ? A jesli nie była to kto podjął decyzje o wyborze tej firmy ? sprzedajacy ? czy Ty podczas składania zamówienia ?
Wiec odpowiedż na Twoje pytanie brzmi : jeśli kupujący wybierze taką metodę dostawy z pośród innych to TAK sprzedający powinien wysłać tą metoda dostawy która wybrał kupujacy
@Client:78895924 Wg prawa przy zakupie konsumenckim to sprzedajacy odpowiada za dostawy do chwili odbioru, więc pytaj u sprzedającego.
a ja zapytam: jaki sprzedający ustawił czas na wysyłkę? bo może 3 dni? może 7, a może przedsprzedaż z realizacją na Wigilię???
Pytała kuriera to można wnioskować ze jest w drodze!