Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam mam problem nie mam juz dostpeu do starego numeru telefonu jak moge odebrac innaeczje paczke do maila tez nie mam dostepu jak napisac do allegro badz jak odebrac to zmaowienie
Tu masz kod: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione
Pod tym linkiem nie ma żadnych kodów, tutaj możesz najwyżej zrezygnować z zakupu, zwrócić itp...
Marne szanse na odbiór paczki, po prostu nie jesteś uprawniony do odbioru przesyłki. Kod odbioru dostajesz mailem albo sms-em lub powiadomieniem w aplikacji. Te informacje dostaje właściciel twojego starego numeru tel. i może sobie za ciebie tą przesyłkę odebrać.
W tej sytuacji zawiadom sprzedającego że nie możesz odebrać przesyłki. Jeśli przesyłka wróci do sprzedającego no i poprosisz i dopłacisz za dodatkową wysyłkę jest bardzo możliwe że sprzedający wyśle paczkę ponownie na właściwy numer tel.
@Adam211533 A tak przy okazji...: skąd wiesz że paczka jest w paczkomacie skoro nie masz dostępu ani do maila ani do właściwego numeru telefonu? Dowiedziałeś się od znajomych?
@Adam211533 kod odbioru masz pod dzwoneczkiem, w szczegółach zakupu o ile zakup na zwykłym allegro wtedy musisz podać numer telefonu podany w zamówieniu 🙂