Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego w opcji "oceń sprzedającego" należy obowiązkowo ocenić również zakupione przedmioty, bo inaczej ocena tylko sprzedającego nie jest przyjmowana przez system. A przecież jest tam komunikat " nie oceniaj zakupionych przedmiotów, a tylko sprzedającego". Jeśli zaś ocenię wcześniej same przedmioty, to potem w opcji "oceń sprzedającego" mam znowu do oceny zakupione przedmioty. No i raz to zrobiłem i ocena przedmiotu wykonana wcześniej została całkowicie usunięta przy ocenianiu sprzedającego wraz z przedmiotami. Jest tu ewidentny błąd programowy.
@POLDIGICOM Coś źle sprawdzasz. Możesz ocenić sprzedawcę bez oceny przedmiotu. Jeśli masz taki komunikat, to go zignoruj.
Oddzielnie oceniasz sprzedającego i oddzielnie towar. W ocenie sprzedającego możesz też ocenić towar, który on sprzedaje.
@POLDIGICOM możesz ocenić tylko sprzedającego i pominąć rubrykę z oceną produktu.
Wszystkie oferty i sprzedających "do ocenienia", znajdziesz w tych zakładkach, osobno dla sprzedającego i produktu.
Mogę sprawdzić dokładniej co się stało w przypadku, który opisujesz jeśli podasz mi numer zamówienia.