Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czesc. Czy Wy też macie wrażenie, że allegro protect tylko dobrze brzmi ? Jestem stałym kupującym( oszczędności na allegro Smart około 9500zl) i po odrzuceniu reklamacji butów przez sprzedającego allegro rozkłada ręce i jestem sam sobie pozostawiony. Po tylu latach współpracy jestem zniesmaczony.
a który raz sie starasz o zwrot 1 ?
@Meviuss poproszę numer zamówienia, którego dotyczy sprawa.
Proszę, 17958165217
@Meviuss A co według Ciebie ma zrobić Allegro? Wysłać ekipę do sprzedającego żeby zmusić go do uznania reklamacji?
@komis-bell On myślał, że jak sprzedawca odrzuci reklamacje, to dostanie kasę z AOK😉
Pewnie sprzedawca ?
@Meviuss dziękuję, ale tak jak napisali tutaj moi poprzednicy my jako platforma nie mamy wpływu na decyzję reklamacyjną, którą wydał sprzedawca. Jeśli się z nią nie zgadzasz, możesz skierować sprawę do właściwych instytucji, ale to nie jest kwestia do programu Allegro Ochrona Kupujących, tym bardziej, że reklamowałeś przedmiot bezpośrednio u sprzedawcy, a nie przez nasz system.
Zapoznać się ze zdjęciami, specyfikacja produktu i np opiniami o sprzedającym i innymi zgłoszeniami ? Rozumiesz czy dalej nic ?
@Meviuss Allegro nie ma prawa do podważania decyzji sprzedającego. Allegro nie jest stroną umowy.
@Meviuss ale protecty nie jest od wypłacania kasy jak sprzedawca poprawnie rozpatrzy reklamacje 🙂 Allegro nie sąd żeby podważać decyzję sprzedawcy, udaj się do sądu jak uważasz że sprzedawca źle podjął decyzję 🙂
Protect działa jak sprzedawca Cię by oszukał, nie wysłał, czy nie rozpatrzył reklamacji 😄