Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jeżeli zamówiłem produkt a nie odebrałem go z paczkomatu to co mam teraz zrobić aby odzyskać pieniądze a sprzedający nie dostał z powrotem paczki ponoć macie mu wysłać formularz
@bialykoks2 Jeśli nie odebrałeś przesyłki w ciągu 48h, trafi z powrotem do oddziału Inpost a potem zostanie ona zwrócona do sprzedawcy.
Musisz zgłosić sprzedawcy, że chcesz dokonać zwrotu. Przejdź do zakładki "kupione", poszukaj tego zamówienia i wybierz "szczegóły" i wybierz "zwróć część lub całość zamówienia". Do 14 dni sprzedawca powinien Ci zwrócić pieniądze.
Allegro nie wysyła formularza, Ty to musisz zgłosić.
Umowa zwrotu? A cóż to takiego?
Ja nie mam zamiaru nic nikomu wysyłać.
To kupujący musi wysłać do sprzedawcy (albo kliknąć na swoim koncie allegro).
@bialykoks2 Zaraz zaraz, czy ja dobrze zrozumiałem?🤔 Chcesz odzyskać pieniądze i spowodować, żeby sprzedający nie dostał z powrotem paczki? Srogo😂
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@Knowhere Takie właśnie układają się klocki, jak się nie stawia znaków.Teraz nie wiadomo,czy jeszcze nie dostał paczki/zwrotu/-🤔 czy kupujący nie chce , aby tak się stało.🤤
"wypuścić nie wolno, rozstrzelać" vs "wypuścić, nie wolno rozstrzelać" albo "moja stara piła leży w piwnicy" vs "moja stara piła, leży w piwnicy"🤣
@Knowhere Ej, zapomnieliście o polskich znakach!
Piszcie po polsku! Jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laskę" - prof. Bralczyk
😊
@Janirka Tej subtelnej różnicy większość facetów na szczęście nigdy nie pozna😂
O to to- oto to tato, o tato to, to