Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
czy istnieje cos takiego jak oferta prywatna? w sensie link ktory jest generowany tylko dla mnie? https://allegrolokalnie.oferta-prywatna****.pl cos w tym stylu
Taki link to oszustwo, zawsze szukaj ofert przez Allegro a nie przez podesłane linki.
@Akku1337 to próba oszustwa. Link do strony łudząco podobnej do allegro lokalnie . Nic nie klikaj bo stracisz pieniądze.
cale szczescie ze sie powstrzymalem przed zakupem, link jest bardzo realistyczny, wszystko na stronie wyglada jak allegro, przekierowania itp. jedynie nie da sie rozwinac okienka z kontem
Ten link to nawet nie wygląda na realistyczny. Od razu widać, że nie prowadzi do strony allegro, tylko jakieś oferta-prywatnaxxxx.pl.
ps. Domena została wykupiona w dniu 22-01-2024 o godz 15:48.
od razu wstawie caly w sumie dla przestrogi https://allegrolokalnie.oferta-prywatna1529.pl/oferta/Kierownica-Thrustmaster-T300-RS-GT/3M13KW-BDW5...
zdradza troche ta strone brak zapisanych adresow przy probie kupna i szybkie przekierowanie do platnosci
ogolnie opcja wyglada tak, ze "babeczka" wystawila kierownice meza bo nie gra na **piiip** za 700zl, zapytalem o przesylke to napisala, ze przez allegro i kazala podac maila bo na **piiip** nie da sie wyslac linkow(klamstwo) dostalem linka powyzej z od razu nizsza cena o 100zl w ogloszeniu, tutaj juz mi sie zapalila lampka i zaczalem drazyc temat, po prosbie aby aukcja byla publiczna i dalo ja sie wyszukac kontakt umilkl
Właśnie miałem identyczny case. wszystko na 90% rzeczywiście jak allegro lokalnie. Ale...ciągle mnie to męczyło, czemu prywatna aukcja, poprosiłem o upublicznienie, żebym mógł znaleźć na allegro - wysłano drugi raz, ale też prywatna. co lepsze - użytkownika nie znalazło mi na allegro i tu już lampka się zapaliła na amen, potem znalazłem ten temat i voila - 1600zł uratowane.
Nie ma czegoś takiego jak prywatna aukcja 🙂
Oraz super oferta 50% taniej "D
@Cherooke23 Kiedyś, dawno dawno temu, bardzo dawno temu, na Allegro istniało coś takiego jak aukcje prywatne, ale tego nie ma już ho ho ho, ho ho.
A te linki to scam na blika.
Trochę kasy uratowałeś!🤗