Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@karbra Cześć. 🙂 Postaram się pomóc, ale wyjaśnij mi proszę jeszcze raz, co konkretnie się wydarzyło? Którego zamówienia dotyczy ta sprawa?
Myślałem że dokonując zakupu muszę wykupić kupon a wystarczyło wybrać monety i w ten sposób dokonać płatności przy zakupie. Więc obecnie posiadam całkowicie niepotrzene kuponony zamiast monet
Kupon jest waży 14dni od czasu zamiany z monet, jeżeli jednak uważasz ze w tym czasie nie skorzystasz zamień je na monety:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb&subjectId=a4520b1d-0... monety także mają swój okres ważności>1rok.
@karbra Rozumiem, że chcesz wymienić kupon na monety. O jakiej liczbie monet mówimy? Jaka jest wartość tego kuponu?
2x20 łącznie 40 monet
Źle Pani napisałem mam obecnie kupon po 20,20 i 60 pkt jak zrobić by mięć 100 lacznie
@karbra nie będzie problemu 🙂 Ola poprosiła o wymianę kuponu z 60 i 40 (osobno po 20) monetami i wówczas będziesz mógł połączyć te wszystkie monety i mieć kupon ze zniżką 100 zł.
Poproszę Cię jeszcze o cierpliwość, damy znać, gdy dostaniemy potwierdzenie, że kupon został wymieniony 🙂
Bard,o dziękuję za pomoc. Mam jeszcze jedną prośbę. Posiadam jeszcze jeden kupon w wysokości 32. Czy i z nim jest możliwa zamiana na monety.
Bo widzdze że aktualnie posiadam następujące kupony. 60, 20,20 i 32.
@karbra tego kuponu z 32 zł nie da się zamienić na monety, ponieważ jest to kwota, jaka pozostała z wykorzystanej karty podarunkowej 🙂 Więc może być użyta przy innym zamówieniu (jest ważna do końca tego roku).
Ok. Dziękuję za informację. Myślałem że również ram coś namieszałem
Mam już monety. Czy istnieje możliwość zakupu allegro pay pyz równoczesnym wykorzystaniu monet?
@karbra nie, monety można wykorzystać tylko przy płatnościach z góry 🙂