anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

opłaciłem, a płatność jest anulowana

patryk-boss
#2 Obserwator#

Witam, kupiłem 3 koszyki u jednego sprzedawcy - 3x płatność szybkim przelewem bnpparibas- 3 paczki , z konta zeszły wszystkie 3 transakcje, a w zakładce kupione na allegro mam "płatność anulowana " przy dwóch transakcjach. Pieniądze sprzedający dostał tylko za jedną transakcję, a ja mam na koncie w banku ściągnięte wszystkie 3. Gdzie to reklamować ? Przy jednej zrobiłem zrobiłem zdjęcie i był komunikat po wylogowaniu z banku " status twojej płatności : nieudana . " Robię dużo zakupów i pierwszy raz coś takiego mnie spotkało.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

kostas11
#21 Demiurg#

@patryk-boss  jak pobrało kasę z konta  a na allegro masz anulowana to błąd i kasa wróci na Twoje konto w jakieś 2 - 3 dni musisz ponowić płatność, tak czy  tak bez obaw kasę odzyskasz kwestia czy poczekasz na zwrot czy opłacisz od razu ponownie co by dostać szybciej towar 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@patryk-boss Anulowane płatności wrócą do Ciebie w ciągu około 3 dni - tak niestety dzieje się na Allegro. Pieniądze są pobierane z banku i nie dochodzą do sprzedawcy, tylko wracają po kilku dniach. Możesz poczekać na powrót środków lub już teraz ponowić płatność w zakładce Kupione. Pieniądze zostaną pobrane z konta po raz kolejny i dotrą do sprzedawcy.

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

U mnie dziś też tak się wyświetla klient kupił ,zapłacił a płatność anulowana ,czyżby znowu jakieś udoskonalenia?

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

To "standard allegro" 🙂

oznacz moderatorów