anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłata za allegro smartt

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:49909252
#7 Wielbiciel#

Witam,

Parę dni temu chciałam wykupić allegro smart, w przypadku gdy zdecydowałam się na smart za 8,99 zł po przekierowaniu na stronę banku i dokonanie przelewu dostałam informację z allegro, że transakcja się nie powiodła. Spróbowałam jeszcze raz, lecz już opcję za 39 zł i ta już skutecznie. Następnego dnia spojrzałam na transakcje bankowe i niestety pobrano opłatę w dwóch przypadkach również tą 8,99 zł. Pisałam od razu do allegro maila, z wydrukiem potwierdzającym przelew, za który prosiłam o zwrot, tj. 8,99 zł lecz do dnia dzisiejszego nie otrzymałam odpowiedzi.

Pozdrawiam

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
mwmonety
#21 Demiurg#

cierpliwości nieraz trzeba poczekać 2-3 dni.

oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Niestety nadal nie otrzymałam zwrotu, czekam już od 12.07 i nawet nie dostałam maila zwrotnego w tej sprawie. 

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:49909252 12 lipca otrzymałaś od nas wiadomość mailową, w której nasz pracownik zaproponował rozwiązanie i zwrot obu wpłat. Niestety do tej pory nie otrzymaliśmy od Ciebie odpowiedzi, więc sprawdź proszę wszystkie foldery swojej skrzynki, szczególnie powiadomienia lub spam. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
#7 Wielbiciel#

Niestety w żadnym z folderów nie mam odpowiedzi z Allegro, Z 12.07 oraz z innych dni. Ani w powiadomieniach, spam czy koszu. Czy mogę prosić o ponowne wysłanie maila ?

oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:49909252 Tak, wysłaliśmy już ponownie do Ciebie wiadomość w tej sprawie, więc sprawdź proszę teraz swoją skrzynkę pocztową. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

Zwrot trwa kilka dni , ciepliwości .

oznacz moderatorów