Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący kupił ode mnie przedmiot z opcją dostawy list polecony. Rozumiem że mam nadać przedmiot pocztą Polską . Ale jak z płatnością za przesyłkę ? Czy kupujący zapłacił juz za przedmiot plus koszty przesyłki i po odebraniu ode mnie przedmiotu uzyskam przelew na konto łącznie za przedmiot i koszty wysyłki listu poleconego i z tego powodu mam narazie zapłacić z własnej kieszeni te koszty przesyłki ? Czy mam nadać ten list polecony i przerzucić koszty dostawy na kupującego ?
Tak, wysyłasz na AL samodzielnie, a z zapłatą jest tak że jak masz ustawione w ofercie, kupujący płaci za towar + przesyłkę, a ile zapłacił?
Na allegro przy opcji list polecony jest suma 6,8zl. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: jeśli zapłacę więcej niż 6,8zl na poczcie to czy allegro mi potem zwróci różnice kosztów ? Czy allegro ma jakąś umowę z pocztą polską że list polecony kosztuje zawsze 6,8….?
Nie, nie zwróci Ci, niby z jakiego powodu!
@Client:34906308 Najtańsza przesyłka polecona to koszt 7,80 zł, ale to rozmiar S, który nie może być grubszy niż 2 cm. Grubsze przesyłki to format L - 15,60 zł