Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Poczytaj wypowiedzi kolegów przez jakiś czas. Jesteś jedynym zgłaszającym tego typu rzeczy. Choć może nie do końca -Rabarbarce też się zdarzyło. Ja nawet nie winie za to Twoich kolegów czy koleżanek. Po prostu masz zapał do ulepszania świata. Inni już zderzyli się z realiami i wiedzą co mają szansę poprawić, a który temat i tak pozostanie bez odpowiedzi. Zgłaszają tylko najważniejsze.
Nie bez powodu na tym forum panuje nastrój taki jaki panuje. Gdy ludzie są latami nie tylko ignorowani ale dosłownie mówi im się, że nie wiedzą co widzą i na pewno się do wszystkiego przyzwyczają to złośliwość bezradnej społeczności rośnie. I nie. Twoje koleżanki nie miały racji nadal się nie przyzwyczaiłam np do łączenia czy katalogu... Nigdy to nie nastąpi. Przy każdych zakupach jestem wkurzona... A ujście uczuć znalazłam na forum... Nadal czuję się nie tylko ubezwłasnowolniona ale i oszukana wycofaniem wyboru kuriera w trakcie trwającej rocznej umowy. Nadal mnie wkurza to, że dostaje wszystkie trefne testy na koncie ale tych fajnych jak np z niższa kwotą zakupów do smarta, czy ostatnich z niższym kosztem dostawy przy zakupach poniżej 45 zł to nigdy... I nawet tych badziewnych wyłączyć nie mogę. Można tak książkę napisać... Czy jestem jedyna??? Wątpię...
@AnnaG-Antyki przeniosłem Twój wątek, ponieważ tam gdzie go pisałaś to temat był zupełnie inny.
Ile ludzie tyle opinii, słyszymy zarówno te negatywny jak i pozytywne. Przykro mi, że masz co do naszej platformy tyle negatywnych uczuć. Natomiast dziękuję, że podzieliłaś się swoją opinią.
Ej wyciąłeś to z kontekstu. Gest miły ale wyszło jakbym w ogóle nie doceniała innych, a nie to było przekazem. Z moderatorów negatywne uczucia mam tylko i wyłącznie do jednej osoby, która w sumie i tak rzadko zagląda. A już Ola to skarb.
Problem jest dalej. Negatywne rekcje użytkowników są notorycznie ignorowane. Starsi moderatorzy po prostu zgłaszają to co ma szanse przejść i dają spokój z resztą. Zresztą mają od groma roboty z szukaniem paczek itp. Dobrze zgaduję, że to obecnie z połowa Waszej roboty...?
Platforma powinna być dla użytkowników. Widział ktoś z Was wyniki tych słynnych ankiet?
Nie można się tu doprosić żadnych pozytywnych zmian nawet tak banalnych jak nie wznawianie sprzedanych egzemplarzy na kontach prywatnych. Domagamy się tego ponad 2 lata i co??? Nadal trzeba świecić oczami przed klientami gdy się przegapi wznowienie. Na tych kontach sprzedają nie tylko osoby prywatne, nie dajecie innej możliwości np. działalnością nierejestrowanym czy małym firmom nie mogącym na firmowym spełnić wymogów smartowych. Bez tego nie da się upilnować kilkuset ofert...
Mamy się za każdym razem odwoływać od odrzuconego zwrotu prowizji, bo klient do nieopłaconego zamówienia założył sobie dyskusję? Serio. To jest 21 wiek?.
Tematów jest do licha i trochę, wszystko utrudnia nam życie. I nic nie jest z tym robione.
Praktycznie jedyne poprawki są gdy portal już tak nie działa, że się nie da wydrukować etykiet albo zapłacić za zakupy. Reszta to naprawa jakiejś pier.doły raz na 50 tematów i olanie wszystkich innych problemów.
Ile osób pisało, że zgłoszenia w ofertach nie są sprawdzane? Dlaczego ludzie chcąc coś załatwić w Allegro muszą to robić przez moderatorów? Dlaczego drogi systemowe nie działają?
Dobra znikam, bo jeszcze naprawdę ksiażkę napiszę.... xD Miłego wieczoru.
@AnnaG-Antyki uważam, że każda opinia, a zwłaszcza ta negatywna jest potrzebna, więc dziękuję za nią.
Oczywiście przekaże dalej to co napisałaś, bo jest tu w mojej ocenie wiele trafnych uwag.
Wszystkiego dobrego dla Ciebie, do usłyszenia!
@gdvorek ale temat, to powinien chyba być "Opinia o was"🤔, ja wiem , że z Twojego punku widzenia, to wygląda inaczej😉, ale to powinno wyglądać jak post założony przez @AnnaG-Antyki
To mi nie przeszkadza. Wtedy widać, że jest to wycięte z innego tematu 🙂
@KOGIEL_T mniej istotne ale oczywiście tytuł zmieniony.
@AnnaG-Antyki nikt nic nie wycina, ale już to wyjaśniałem i nie będę się powtarzał. Twoja wypowiedź nie miała nic wspólnego z wątkiem gdzie ją napisałaś.
Tu zostawiam link do wątku, żebyś nie czuła, że cokolwiek było wycięte.
Słonecznego dnia!