Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupiłem kabelek. Okazał się być marnej jakości.
Przy ocenie zakupu napisałem, że nie polecam. Sprzedawca grozi mi teraz sądem. Czym różni się ocena produktu i ocena sprzedawcy.
To kupujący nie ma prawa wyrazić swojej opinii o produkcie. To po co są te opinie na allegro??
mk
Ocenę o produkcie możesz wystawić negatywną, ale jak ocenisz sprzedającego negatywnie twój komentarz usunął. Nowa polityka allegro. Sądem może straszyć masz 14 dni żeby syf odesłać i muszą kasę oddać. Nie musisz nawet podawać przyczyny
Nie rozumiem.
Dałem łapkę w dół bo produkt jest marnej jakości.
Teraz za negatywy straszy się sądami? Bo kogoś oczerniam. Czy klient zawsze musi być zadowolony?
Co na to allegro??
Tak to ich nowa polityka, wszystkie negatywy lepiej usunąć. Ważniejsi są sprzedawcy, a Ty dostaniesz chiński badziew niezgodny z opisem i się ciesz.
Czy można gdzieś to zgłosić w allegro?? Jakiś mail? Albo gdzie się usuwa komentarze ....
no możesz do nich napisać jak raczą Ci odpowiedzieć.
@way2 żadnych negatywów nie usuwają, bronią się przed tym rękami i nogami. Może jak ktoś ma jakieś plecy w allegro to tak, ale normalny sprzedawca nie ma co liczyć na jakieś ulgi jeśli chodzi o oceny. Wręcz przeciwnie serwis zawsze stoi po stronie kupującego, o czym wielokrotnie tu pisaliśmy.
Za towar odpowiada sprzedawca i masz prawo napisać w komentarzu wystawionym sprzedawcy, że go nie polecasz jeśli sprzedaje marne produkty. Niczego się nie obawiaj, na pogróżkach się kończy. Zapoznaj się z sąsiednim wątkiem na podobny temat 🙂