anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opinie o produktach

zakk87
#9 Pomysłodawca#

Cześć. Czy jakiś programista wygrał konkurs na najgorzej zaprojektowany system komentarzy?

Jak można było spierniczyć coś tak strategicznego. 

Chcę kupić ekran LCD do telefonu który występuje w 3 wersjach a każda z nich ma kilku producentów. Przy 3 aukcjach ekranu tego samego typu są te same komentarze a ja jako kupujący mam wertować oferty, sprzedawców, kolor taśmy, itp itd, mój zmarnowany czas to już 8 zakup w tym miesiącu na ali zamiast allegro bo tak naprawdę nie wiesz co kupujesz. Odkąd zmienił się system opinii zwroty u mnie zwiększyły się o 20% a ilość zamówień spada z miesiąca na miesiąc co ma też związek z wyszukiwarką ofert. BRAWO!

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

serwis-texas
#21 Demiurg#

@zakk87 

Naprawdę uważasz ze programiści wymyślają system komentarzy, wymyślili produktyzację?

Zapewniam Cię że Pani z linku który podałem nie jest programistą!!

https://spolecznosc.allegro.pl/t5/spotkania-z-ekspertami-allegro/14-06-pytasz-i-wiesz-katalog-produk...

oznacz moderatorów

zakk87
#9 Pomysłodawca#

o i jak widać moderacja prężnie działa na tym portalu, dzięki za usunięcie komentarza. pozdro600

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@zakk87 oczywiście, że prężnie działamy, to nasza praca. 
W naszej społeczności nie ma miejsca na seksistowskie komentarze. Pozdro! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@zakk87 Taki system obowiązuje już od dawna. Jeśli oferty są połączone z tym samym produktem, to opinie tego produktu są widoczne we wszystkich połączonych z nim ofertach.

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

zakk87
#9 Pomysłodawca#

Super! Tylko weźcie pod uwagę, że większość produktów połączonych to całkiem inne produkty z różnych fabryk różnej jakości. Wy to macie w poważaniu ale klient niestety jest na tym stratny. Ważne że prowizja zapłacona i hajs się zgadza. Sorry ale zepsuliście allegro doszczętnie. 

oznacz moderatorów