Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłam opinię za kupiony towar - buty, i chciałabym go usunąć ale nie mogę tej swojej opinii znaleźć proszę o pomoc jak mam ją usunąć bo sprzedający bardzo mnie przeprosił .
@basia080169 Sama nie usuniesz. Napisz w tej sprawie do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201
@basia080169 Ja również nie widzę na Twoim koncie żadnej wystawionej sprzedającym oceny. Jesteś pewna, że oceniłaś sprzedającego a nie produkt?
Tam wystawiłam opinię towaru - butom, i odezwał się do mnie sprzedający z Chin i prosił o usunięcie tego wpisu , postanowiłam go usunąć chociaż te buty to badziewie ale trudno moja strata. Ale nie mogę znaleźć tejnopini. Proszę o pomoc.
@basia080169 Jeśli to badziewie, niczego nie usuwaj. Jeśli usuniesz, inni kupujący też kupią tę tandetę, bo ich nie ostrzeżesz.
Prawdopodobnie sprzedający już zgłosił Twoją opinię do Allegro i została usunięta, dlatego nie możesz jej znaleźć.
Usuwasz bo towar jest dobry czy tylko dlatego że sprzedający cię przeprosił bardzo? Opinia powinna być obiektywna żeby inni mogli mieć wiedzę przed zakupem.😁
@LEW433 Niestety znowu się mylisz zasadniczo. Zgodnie z regulaminem opinie są subiektywne.
Czujesz różnicę?
Mylisz się, twoje opinie są subiektywne, czujesz to! nie, widzą i czują to inni użytkownicy tego forum.🤖
@LEW433 Nie mylę się, to jest zapisane w regulaminie. Potrafisz czytać? Wątpię, potrafisz za to kopiować moje posty, będące rozwiązaniami.
11.1.
W ramach Allegro Użytkownikom udostępniony jest system ocen zarówno w formie opisowej jak i graficznej (tj. graficzna ocena sprzedaży), który służy do wymiany subiektywnych opinii o przebiegu Transakcji i realizacji umowy. Jeżeli doszło do zawarcia umowy pomiędzy Użytkownikami, Kupujący, w terminie nie dłuższym niż 90 dni od daty zawarcia umowy tj. od dnia i godziny jej zawarcia, może wystawić ocenę Sprzedającemu, przy czym termin ten liczony jest z dokładnością co do godziny. Sprzedający, który otrzymał ocenę o charakterze "nie polecam" może ją jednokrotnie uzupełnić o swoją odpowiedź. Wystawienie oceny nie jest możliwe w sytuacji, gdy Kupujący nie dokonał pełnej aktywacji Konta lub jego Konto jest zawieszone.
Tak, moje są subiektywne, bo ja oceniam zgodnie z regulaminem, a twoje nie mogą być obiektywne, bo ty nie oceniasz obiektywnie, czyli jak sąd, tylko subiektywnie, według własnego uznania.
Towar - byty to badziewie za 90 zł trudno moja strata. I sprzedający z Cin mnie prosi o usunięcie.
@basia080169 Konsultuję sprawę tej opinii produktowej. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się tutaj ponownie.
@basia080169 Usunęliśmy Twoją opinię.
Bardzo dziękuję.