Opinie o towarze.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Wystawiłam opinię za kupiony towar - buty, i chciałabym go usunąć ale nie mogę tej swojej opinii znaleźć proszę o pomoc jak mam ją usunąć bo sprzedający bardzo mnie przeprosił .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@basia080169 Sama nie usuniesz. Napisz w tej sprawie do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1aab3926-a59f-4f0a-b91a-ab3d4e469201

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@basia080169 Ja również nie widzę na Twoim koncie żadnej wystawionej sprzedającym oceny. Jesteś pewna, że oceniłaś sprzedającego a nie produkt?
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tam wystawiłam opinię towaru - butom, i odezwał się do mnie sprzedający z Chin i prosił o usunięcie tego wpisu , postanowiłam go usunąć chociaż te buty to badziewie ale trudno moja strata. Ale nie mogę znaleźć tejnopini. Proszę o pomoc.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@basia080169 Jeśli to badziewie, niczego nie usuwaj. Jeśli usuniesz, inni kupujący też kupią tę tandetę, bo ich nie ostrzeżesz.
Prawdopodobnie sprzedający już zgłosił Twoją opinię do Allegro i została usunięta, dlatego nie możesz jej znaleźć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Usuwasz bo towar jest dobry czy tylko dlatego że sprzedający cię przeprosił bardzo? Opinia powinna być obiektywna żeby inni mogli mieć wiedzę przed zakupem.😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@LEW433 Niestety znowu się mylisz zasadniczo. Zgodnie z regulaminem opinie są subiektywne.
Czujesz różnicę?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Mylisz się, twoje opinie są subiektywne, czujesz to! nie, widzą i czują to inni użytkownicy tego forum.🤖
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@LEW433 Nie mylę się, to jest zapisane w regulaminie. Potrafisz czytać? Wątpię, potrafisz za to kopiować moje posty, będące rozwiązaniami.
11.1.
W ramach Allegro Użytkownikom udostępniony jest system ocen zarówno w formie opisowej jak i graficznej (tj. graficzna ocena sprzedaży), który służy do wymiany subiektywnych opinii o przebiegu Transakcji i realizacji umowy. Jeżeli doszło do zawarcia umowy pomiędzy Użytkownikami, Kupujący, w terminie nie dłuższym niż 90 dni od daty zawarcia umowy tj. od dnia i godziny jej zawarcia, może wystawić ocenę Sprzedającemu, przy czym termin ten liczony jest z dokładnością co do godziny. Sprzedający, który otrzymał ocenę o charakterze "nie polecam" może ją jednokrotnie uzupełnić o swoją odpowiedź. Wystawienie oceny nie jest możliwe w sytuacji, gdy Kupujący nie dokonał pełnej aktywacji Konta lub jego Konto jest zawieszone.
Tak, moje są subiektywne, bo ja oceniam zgodnie z regulaminem, a twoje nie mogą być obiektywne, bo ty nie oceniasz obiektywnie, czyli jak sąd, tylko subiektywnie, według własnego uznania.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Towar - byty to badziewie za 90 zł trudno moja strata. I sprzedający z Cin mnie prosi o usunięcie.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@basia080169 Konsultuję sprawę tej opinii produktowej. Kiedy będę wiedzieć więcej, odezwę się tutaj ponownie.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@basia080169 Usunęliśmy Twoją opinię.
Moderatorka

- Oznacz jako nowe
- Zakładka