Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, pytanie do sprzedających - dlaczego w opisach bardzo często jest niezgodność z ofertą? Podam przykład z ostatniego tygodnia - szukałem pamięci RAM, konkretnie 4gb, zaznaczyłem wszystkie opcje dotyczące wyszukiwanych ofert i na moje nieszczęście kilkaset z opisów nie dotyczyło ofert. A konkretnie - niby opis oferty 4gb a naprawdę to było po g..no warte 2x2gb... Dlaczego sprzedający nie potrafią konkretnie podać danych, opisać dokładnie sprzedawanych przedmiotów? Straciłem wiele czasu i naprawdę tylko kilka było zgodnych z opisem. Zaczynam powoli omijać allegro przez takich właśnie sprzedawców. W innych kategoriach jak np. opony również są takie niezgodności...
Zgłaszaj, zawsze na dole aukcji masz guziczek 🙂
Manipulacja wynikami wyszukiwania 🙂
Oni potrafią podać odpowiednie parametry i dokładnie opisywać, ale robią wszystko, aby podczas wyszukiwania kupujący znalazł także ich ofertę, choćby szukał czegoś innego, czegoś podobnego - bo może też kupi. To niezgodne z regulaminem, ale zgłaszanie tego rodzaju naruszeń nie ma sensu, jest tego zbyt dużo.
@radekmaciej A ja słowo w kwestii technicznej
Jeżeli uważasz że 2x 2Gb jest g..no w porównaniu z pojedyńczym 4 Gb to przed tobą jeszcze wiele nauki i jeszcze wiele błedów które zrobisz a potem oczywiście zrzucisz winę za te błędy na sprzedawców i złe opisy.
Ponieważ uważasz że 64 bitowy dostęp do pamięci jest korzystniejszy niż podwójny 128 bitowy to kup sobie 64 bitową kartę graficzną, dlatego że akurat w przypadku kart graficznych najlepiej widać różnice w wydajności konfiguracji pamięci.
Pozdrawiam
szukam np. 4gb a nie 2x2 bo to mam i chcę rozbudować kompa... jak już ktoś napisał - manipulacja wynikami... tutaj akurat nie szukam sam tylko z pomocą doświadczonych ludzi, więc jest to gó...no warte 2x2gb a nie 4gb... Pozdrawiam.