Używamy plików cookie, aby umożliwić Ci korzystanie z naszej strony, poprawiać jej funkcjonalność oraz przetwarzać informacje analityczne. Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej o tym, jak korzystamy z plików cookie. Po akceptacji strona zostanie automatycznie odświeżona.
Zgodę na wykorzystywanie plików cookie wyrażasz dobrowolnie. Możesz ją w każdym momencie wycofać lub zmienić klikając w Ustawienia plików cookie, w stopce strony. Wycofanie zgody nie wpływa na legalność uprzedniego przetwarzania.
Autoryzacja nie powiodła się. Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Używamy plików cookie, aby umożliwić Ci korzystanie z naszej strony, poprawiać jej funkcjonalność oraz przetwarzać informacje analityczne. Administratorem Twoich danych będzie Allegro oraz niektórzy partnerzy, z którymi współpracujemy. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej o tym, jak korzystamy z plików cookie. Po akceptacji strona zostanie automatycznie odświeżona.
Żeś wymyślił. Jestem malutkim antykwariatem. Robię te opisy. Uzupełniam parametry. Potem przy wystawieniu system podsuwa katalog i ZMIENIA MOJE DANE takie jak ilość stron, okładka, czy nawet wydanie. Raz prosiłam na forum by coś z tym zrobili gdy wystawiałam czegoś 3-cie wydanie, a system mi to zmieniał na 1-wsze. Wiesz jak brzmiała odpowiedź??? A tak że moderator uparł się, że mam to zgłaszać jako błąd w katalogu!!!!. Na co solidnie popukałam się w głowę, bo przecież to niedorzeczne. Poproszę o zmianę i zmienią. Efekt- wszystkie książki podpięte do tego katalogu wystawione jako 1-sze wydanie nagle będą się wyświetlały jako 3-cie, jeśli zaś nie zmienią to pozostanie błąd. A jak następnego dnia dnia ktoś będzie chciał 1-sze wystawić to ma znowu katalog zmieniać i ingerować w moją ofertę? Dosłownie słów mi po tym brakło...
Radziłam sobie w ten sposób, że po wystawieniu edytowałam ofertę i poprawiałam to co katalog wiedział lepiej ode mnie. Jednak teraz nawet tego się boję. Od jakiegoś czasu nie można tu zmieniać po wystawieniu tytułów czy opisów. Oferty są za to zdejmowane i wlepiane punkty karne. W sumie nawet nie wiadomo dokładnie na jakiej zasadzie. Raz zdejmą, raz nie. Teraz książki, w których katalog za bardzo ingeruje wystawiam gdzie indziej.
A od początku praktycznie dodatkowo na wszelki wypadek dane daje w opisie.
Tyle, że ja jestem malutka i się staram. Większa firma nie zarobiłaby przy tych prowizjach na wypłatę dla pracownika gdyby ten wystawiając każdą bzd.etę za 5-20zł musiał na to godzinę poświęcać wiec idą po najmniejszej linii oporu...
oznacz moderatorów
Aby dodać komentarz, musisz się zarejestrować. Jeśli jesteś już zarejestrowany, zaloguj się. Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś, zarejestruj się i zaloguj.