anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opis ofert z książkami

Kategorie
kupujący
kupujący 1103
inne
inne 211
Statusy
new
Nowy pomysł
Pomysł oczekuje na formalną weryfikację
82
needs_info
Wymaga uzupełnienia
Poprosiliśmy autora pomysłu o uzupełnienie go
97
investigating
Weryfikowany
Allegro sprawdza, czy pomysł jest możliwy do wykonania
259
accepted
Zaakceptowany
Pomysł został zaakceptowany i przekazany do realizacji
136
declined
Odrzucony
Pomysł nie będzie mógł zostać zrealizowany...
1240
delivered
Zrealizowany
Pomysł został wdrożony i jest już widoczny w Allegro!
595

Opis ofert z książkami

modek777
#9 Pomysłodawca

Liczba stron książki powinna być opcją wymaganą od sprzedających książki. Bo to jest tak jak np. z wagą, wielkością itp jakiegoś towaru.

1 Komentarz
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Żeś wymyślił. Jestem malutkim antykwariatem. Robię te opisy. Uzupełniam parametry. Potem przy wystawieniu system podsuwa katalog i ZMIENIA MOJE DANE takie jak ilość stron, okładka, czy nawet wydanie. Raz prosiłam na forum by coś z tym zrobili gdy wystawiałam czegoś 3-cie wydanie, a system mi to zmieniał na 1-wsze. Wiesz jak brzmiała odpowiedź??? A tak że moderator uparł się, że mam to zgłaszać jako błąd w katalogu!!!!. Na co solidnie popukałam się w głowę, bo przecież to niedorzeczne. Poproszę o zmianę i zmienią. Efekt- wszystkie książki podpięte do tego katalogu wystawione jako 1-sze wydanie nagle będą się wyświetlały jako 3-cie, jeśli zaś nie zmienią to pozostanie błąd. A jak następnego dnia dnia ktoś będzie chciał 1-sze wystawić to ma znowu katalog zmieniać i ingerować w moją ofertę? Dosłownie słów mi po tym brakło...

Radziłam sobie w ten sposób, że po wystawieniu edytowałam ofertę i poprawiałam to co katalog wiedział lepiej ode mnie. Jednak teraz nawet tego się boję. Od jakiegoś czasu nie można tu zmieniać po wystawieniu tytułów czy opisów. Oferty są za to zdejmowane i wlepiane punkty karne. W sumie nawet nie wiadomo dokładnie na jakiej zasadzie. Raz zdejmą, raz nie. Teraz książki, w których katalog za bardzo ingeruje wystawiam gdzie indziej. 

A od początku praktycznie dodatkowo na wszelki wypadek dane daje w opisie.

Tyle, że ja jestem malutka i się staram. Większa firma nie zarobiłaby przy tych prowizjach na wypłatę dla pracownika gdyby ten wystawiając każdą bzd.etę za 5-20zł musiał na to godzinę poświęcać wiec idą po najmniejszej linii oporu...

oznacz moderatorów