Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy napewno ruch z wprowadzeniem Orlen Paczki to był dobry ruch? Macie jakąs większa prowizję od nich czy jak?
Po pierwsze dlaczego pomimo ciągłych dostaw przez Inpost sami zmieniacie przy kolejnym zakupie dostawcę na Orlen Paczkę? Sprawdzacie czujność czy jak? Co to ma ułatwić?
Po drugie jak juz sami zmieniacie dostawcę to jak to jest, że paczka trafia gdziekolwiek zamiast do najbliższego paczkomatu Orlen do którego zawsze trafiała? Ja natomiast dostaje taka informację:
"Odbierz przesyłkę z nowego punktu
Nie udało się dostarczyć przesyłki do wybranej lokalizacji. Odbierz ją z poniższego punktu. Nieodebrana wróci do nadawcy. "- no cóż wszyscy będą zadowoleni: ja. sprzedawca i Allegro bo paczka wróci. Nie będę jej poszukiwał po całym osiedlu.
A co to ja jestem jakoś kurier Orlen Paczki? Nie udało się niech wiozą do domu to raczej ich i wasz a nie mój problem.
@Client:78479481, w przypadku dostawy kurierem automatycznie wybierany jest przewoźnik, który dostarczy przesyłkę na czas i jest dla danego adresu najbardziej adekwatny. Natomiast dla pozostałych metod dostawy proponujemy przewoźnika na tych samych zasadach, jednak możesz zmienić go na takiego, który bardziej Ci odpowiada. Jeśli występują jakiekolwiek problemy z dostawą - zgłoś sprawę nam bądź bezpośrednio u przewoźnika, postaramy się pomóc.
... "który dostarczy przesyłkę na czas i jest dla danego adresu najbardziej adekwatny" kryteria co to znaczy najbardziej adekwatny? Napewno nie jest to położenie paczkomatu. Inpost jak jest paczkomat pełny kieruje do magazynowego ale po dobie dostarcza do właściwego, a jak robi to Orlen Paczka? Bo chyba nie jest na tym poziomie usług co Inpost.
Poza tym odpowiedź w małym stopniu dotyka tematu. Chodzi mi przede wszystkim o to dlaczego za mnie wybieracie dostawcę? Skoro ostatni zakup był do paczkomatu Inpost to każdy następny powinien być również tam dopóki tego nie zmienię. Tak jest wygodniej z mojego punku widzenia jako klienta.