anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ostatnio Allegro ma problem ( przynajmniej u mnie ) z opcja - kup teraz.

Geminex
#9 Pomysłodawca

Wyskakuje mi napis na czerwono : {"code":"-","destination":{"host":"transaction-facade","originalDst":null,"path":"/purchase-entry/buy-now?marketplace=allegro-pl&request=eyJvZm ( dalej litery i cyfry a koncowka jest ),"serviceTag":null,"serviceTagPreference":null},"details":{"connectionId":715470},"message":"RBAC: access denied"} ) i na tym sie konczy. Jak otworze nastepna karte i sie zamelduje to moge wrocic na poprzednia karte - odswiezyc ja i wtedy dziala. Czyli cos programisci namieszali.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

w_kiwi
Moderatorka Allegro Gadane

@Geminex Proszę, dodaj zrzut całego ekranu z widocznym komunikatem o błędzie, o którym piszesz oraz podaj numer przykładowej oferty, w której próbowałeś dokonać zakupu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Geminex
#9 Pomysłodawca

to dotyczy roznych ofert , jak wrzuce do koszyka to wszystko dziala a jak  klikne kup teraz to tak sie robi . caly zekst :  {"code":"-","destination":{"host":"transaction-facade","originalDst":null,"path":"/purchase-entry/buy-now?marketplace=allegro-pl&request=eyJvZmZlciI6eyJpZCI6IjE3ODU4NzMyMzM0IiwicXVhbnRpdHkiOjEsInZhcmlhbnQiOm51bGwsImFkZGl0aW9uYWxTZXJ2aWNlcyI6bnVsbCwiZ2xvYmFsU2VydmljZXMiOm51bGwsIm5hdmlnYXRpb25DYXRlZ29yeSI6eyJpZCI6IjI1NzE4MiIsInRyZWVOYW1lIjoiV3ptYWNuaWFjemUifX19","serviceTag":null,"serviceTagPreference":null},"details":{"connectionId":715470},"message":"RBAC: access denied"}

oznacz moderatorów

w_kiwi

@Geminex Bardzo proszę o zrzut ekranu. Rozumiem, że problem dotyczy różnych ofert, ale potrzebuję numer przykładowej oferty, w której próbowałeś dokonać zakupu. 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Geminex
#9 Pomysłodawca
oznacz moderatorów