Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, chcialabym przestrzec przed sprzedawcą [edycja]. Pomijajac to, ze po zadanym pytaniu amod razu atakuje klientow i pisze ze nie zalezy jej aby zarobic 2 zlote, po zakupie (dokonanym przez przypadek) nie chce go anulowac lecz woli wyzywac, w rezultacie wysyla PUSTĄ paczkę i jeszcze sie tego wypiera. Osoba niezrownowazona… Byc moze nie dysponuje nawet produktami, ktore wystawia na sprzedaz.
Załóż dyskusję przez allegro to szybko zmieni swoje podejście do handlu i obsługi klienta .Danych sprzedawcy nie powinnaś podawać tutaj tak oficjalnie na forum .
Zalozylam, ale na interwencje allegro musze czekac do poniedzialku. W weekend moze oszukac wiecej osob.
jolakratek To jest Twoje zdanie na temat , a przydałoby się również zdanie drugiej strony . Zaproś sprzedawcę tu do nas na forum niech się wypowie . Druga sprawa to publiczne podawanie danych osobowych innego użytkownika , jest na to paragraf .
Jej zdanie jest takie, ze wszystko co pisze przeinacza i mnie wyzywa 🙂 Te dane są ogolnodostepne.
Screeny właśnie przekazałam allegro , to podobno nie pierwsza taka akcja , a wyzwiska zostały zablokowane przez allegro tylko które Pani stosowała wobec mnie.prosze iść na policje , spotkamy się w takim razie w sądzie , bo ja akurat pakowałam paczkę przy świadkach
Do zobaczenia w takim razie 🙂
Wymysl tylko jeszcze do tego czasu jakie to wyzwiska uzyte przeze mnie zostaly zablokowane przez allegro, bo mogà zapytac w tym sądzie 😉
Pani dostała zakupiony produkt, wyzywa mnie i nęka jeszcze zanim cokolwiek kupiła , udaje że dostała pusta paczkę ..jakoś inni wszystko dostali, Pani zakupiła produkt za 5 zł i go nie dostała , konto allegro moje funkcjonuje wiele lat i Pani jest jedyną POSZKODOWANA , przypadek ? Wątpię 😉 uważajcie na [edycja]
No wlasnie. Tak wygląda dyskusja z tą panią.
@Benbul1906 Jeśli otrzymujesz takie komentarze i tak na nie odpowiadasz;
"Dramat! Nie polecam! Dziecko kliknęło licytacje i zwróciłam się z prośbą o anulowanie zamówienia wartego 1,50 zł gdyż wystawione na aukcji przedmioty były śmieciami łazienkowymi! Zostałam posądzona o kradzież danych. Długo korzystam z allegro ale z takim podejściem sprzedającego i problematycznością spotkałam się pierwszy raz...mam nadzieję że ostatni"
"Dramat ! Kupiła rzeczy, wyl udziła dane co jest bezprawne, allegro zablokowało jej konto, bo nie pierwszy raz taka sytuacja miała miejsce. Ewidentnie nie radzi sobie Pani nawet z wychowaniem dziecka, skoro klika za Pania i bierze udział w aukcji. Nie moze pogodzic sie z tym, że ktos wreszcie sie tym zajął i skierował sprawę do allegro i skieruje na policje zgodnie z art. 286 kk. Pani mysli ze jest bezkarna, ale skoro nie umie się zajac dzieckiem to co dopiero sobą. Patologia !!!!!!!"
To jakoś bardziej wierzę kupującej.
Cóż za bazarowy klimat tutaj dzisiaj 😂🤣
Allegro uznało, ze [edycja] to oszustka, pieniadze ktore stracilam w transakcji z tą zlodziejką zostaly mi zwrocone z programu ochrony klienta. Mimo wszystko, uwazajcie na tą osobę, szkoda pieniedzy i nerwow!
Allegro uznało , że [edycja] wesołych świąt życzę i zajmij się rodziną zamiast [edycja] o inny pieniądze
I kto tu ma rację kupujący czy sprzedawca.Panie o głupie 5 zł ta dyskusja proszę podać mi numer konta to zapłacę.
@Agent555 Racja, podobnie jak prawda, często leży pośrodku. I tu mamy chyba taki przypadek.
Ale miło popatrzeć, jak dwie niestrudzone damy z niezwykłą kurtuazją prawią sobie komplementy 🤣😂
@Kaliope_Brzeg @ Klimat iscie bazarowy w odświętnym wydaniu nadal trwa...... gênant
@Halfrunt @Kaliope_Brzeg Teraz to bazarowa szopka😉
Cóż za świąteczny klimat znowu mamy, jedno wyjście jest jak allegro tej dyskusji nie rozwiąże to pozostaje droga sądowa. To tylko 25 zł więc czy warto.