anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Ostrzeżenie przed sprzedawcą

hekssa_pl
#7 Wielbiciel#

Tego sprzedawcę należy omijać szerokim łukiem.

Sprzedają uszkodzony sprzęt, brak zdjęć produktu, opisy wprowadzające w błąd, słaby kontakt, brak możliwości zwrotu, brak możliwości wymiany.

Dostałem sprzęt w opisie możliwe rysy - dostałem pogiętą aluminiową obudowę, porysowane grube długie rysy na całości obudowy.

Progres 1 [edycja] prowadzi też sprzedaż przez **piiip**.pl

oznacz moderatorów
25 ODPOWIEDZI 25

Client:62476504
#8 Zapaleniec#

Dam znać w piątek.

oznacz moderatorów

Client:110227961
#2 Obserwator#

Grudzień 2024 zamówiłem laptopa z ponad 3600 zł. 
Po dziwnych emailach z propozycjami innych w tej cenie zgodziłem się na lepszy model. 
Okazał się raz używany, dwa uszkodzony zarówno ekran jak i podzespoły (co 1-5 min się resetuje). 
Ofiar sprzedawcy jest znacznie więcej.  

oznacz moderatorów

wayne55
#10 Popularyzator#

Wie ktoś jak się aktualnie nazywa na Allegro ten nieucxciwy sklep? Progres1 nic nie sprzedaje, więc pewnie przeniósł się na inne konto bez tylu negatywnych ocen

oznacz moderatorów

wayne55
#10 Popularyzator#
oznacz moderatorów

NipponShorty
#15 Entuzjasta#

@wayne55 jak dobrze pamiętam kont maja 9-10 na każdym po kilkanaście tysięcy ofert

oznacz moderatorów

quitem
#3 Debiutant#

Właśnie dałem się też oszukać. Zamówiłem laptopa za 6300 zł. Po kilku dniach zaczęli pisać że wyślą mi laptopa z lepszym procesorem. Wpierw otrzymałem paczkę z czekoladą i informacją że laptop przyjdzie w kolejnej przesyłce. Jak w końcu przyszedł laptop w nie oryginalnym opakowaniu sprawdziłem go i fakt, miał lepszy procesor ale ramu zamiast 32 miał 16 GB, zamiast dysku 1 TB miał 512 GB i brakowało dotykowego ekranu. Natychmiast rozpocząłem dyskusję i zgłosiłem sprawę do allegro. Odpisali tylko że czekają na zwrot laptopa. Otrzymali go dzisiaj ale cały czas jest w weryfikacji. Trzeba będzie jechać jak kasa nie pojawi się do końca tygodnia.

oznacz moderatorów