Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
oco kaman wszystko poplacone
W necie nie znalazłem nic konkretnego po tym numerze telefonu, zawezwijmy moderatorów.
@Mlodazielarka666 numer telefonu, który jest podany w wiadomości sms jest dedykowanym zakupom z Allegro Zapłać Później numerem, ale skonsultuję to jeszcze i wrócę do Ciebie z informacją jakiego dokładnie zakupu to dotyczy. Będziesz wtedy mogła zweryfkować czy został spłacony.
@Mlodazielarka666 potwierdzam, że są to wiadomości od PayPo, dotyczą trzech niespłaconych transakcji:
zbiorczego zamówienia o numerach:
Numer zamówienia:
Numer zamówienia:
Oraz pojedyńczego zamówienia:
Numer zamówienia:
Natomiast zamówienie nr:
Proszę skontaktuj się z PayPo pod podanym numerem telefonu, aby wyjaśnić tą sytuację.
jeszcze mam czas na spłatę a wszystkie inne zakupy podpisano jako splacone
Sa rozbieżności, obrazka my nie widzimy, wyjaśnicie: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Mlodazielarka666 W aplikacji, w zakładce Allegro Pay wyświetlają się zakupy z sierpnia i września - i tutaj rzeczywiście, masz jeszcze czas na spłatę.
Powiadomienia o niespłaconych transakcjach Allegro Zapłać Później dotyczą zakupów z czerwca. Możesz je opłacić przelewem na konto bankowe wskazane w każdej Umowie, którą otrzymałaś mailowo po dokonaniu każdego zakupu. Jeśli chcesz uzyskać więcej informacji, skontaktuj się proszę bezpośrednio z PayPo (pod numerem telefonu podanym w załączonych przez Ciebie wiadomościach).
Witam ponownie mamtakie pytanko jak mogę sprawdzić co to są za zakupy niespłacone chodzi mi konkretnie co zostało kupione pozdrawiam
@Mlodazielarka666 W tej zakładce są wszystkie informacje.
Napisz do allegro