Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam pisze z zapytaniem poniewaz ostatnio dostałem rzecz inna niz zamawiałem i kontaktowałem sie ze sprzedawcą i powiedział zeby spakowac ta rzecz i dac kurierowi jak przyjedzie z rzecza która zamowiłem i tu mam pytanie czy musze jakies naklejki dawac na tą rzecz którą oddaje typu adres lub cos innego ??
@Patrynio80 Nie musisz dawać żadnych naklejek, nie daj się sprzedawcy wprowadzić w błąd. Jeżeli otrzymałeś towar niezgodny z opisem, możesz go odesłać na koszt sprzedawcy dowolną metodą na adres podany w zakładce Reklamacja na aukcji, a sprzedawca musi Ci oddać ten koszt. Jeżeli sprzedawca obierze towar własnym transportem, także nie musisz drukować żadnych naklejek. Po prostu wydasz towar do wymiany kurierowi.
Tez Tak własnie myslałem bo dostałem wzmocnienie zderzaka beli do Skody III zamiast do Seata i dzwoniłem zeby spytac sie co i jak i powiedział zeby zapakowac i dac kurierowi jak przyjedzie ale nie byłme pewny czy jakos musze oznaczyc tą paczke typu: adres tego sklepu lub cos innego. Dziekuje za informacje
@Patrynio80 Jeżeli sprzedający podsyła kuriera z nowym"prawidłowym" towarem i odbierze ten "pomyłkowy" nie musisz nic drukować, naklejać.
@Patrynio80 A to nie był przypadkiem zakup ze smartem ?
"ja się nie mylę nigdy, zapamiętaj " 🙂 i to nie jest prawda