Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
PO ROZMOWIE TEL. ZE SPRZEDAJĄCYM W CELU UZGODNIENIA DOKŁADNYCH PARAMETRÓW CZĘŚCI DO AUTA (ZALEŻAŁO NAM NA CZASIE) SPRZEDAJĄCY POPROSIŁ O ADRES SMS I WYSŁAŁ WADLIWY TOWAR _ PRZESYŁKA OPŁACONA NIE ODBIERA TEL. DALEJ NA ALEGRO WYSTAWIA TOWARY OSTRZEGAM INNYCH (MOŻE KTOŚ PODPOWIE CZY JEST SZANSA NA ZWROT ) SPRZEDAJĄCY TO [edycja]
@dorka_ao3 Nie dzwoń, tylko otwórz spór; https://allegro.pl/dyskusje/nowa w nim zgłoś reklamację i po 24 godzinach poproś tam o interwencję pracownika Allegro. Sprzedawca ma obowiązek uczestniczyć w sporze i załatwić sprawę zgodnie z zasadami.
To był zakup na Allegro?
Bo jeżeli poza Allegro, sporu nie otworzysz.
dorka_ao3 jeśli zakup był dokonany za pośrednictwem allegro , tak . Z zakładki ,, moje zakupy - szczegóły ,, zgłoś problem z zakupem , kontynuuj dyskusję , po 24H poproś praconika allego o pomoc , wszystko dalej potoczy się po Twojej myśli .
@dorka_ao3 nie widzę takiego zakupu na koncie z którego piszesz. Jeżeli do zakupu doszło poza Allegro to przykro mi, ale nie będziemy mogli pomóc.
NO NIESTETY KUPILIŚMY POZA ALEGRO ALE OGŁOSZENIE Z ALEGRO I GOŚĆ DALEJ SPRZEDAJE
@dorka_ao3 Zgłoś sprzedającego na Policję.
Tak trzeba zrobić
@dorka_ao3 czy mogę poprosić Cię o przesłanie zrzutu wiadomości od sprzedającego, które udowodnią, że proponował zakup poza Allegro/ doszło do zakupu poza Allegro? Przykro mi, że w Twojej sytuacji nie możemy pomóc, ale dziękuję, że to tutaj zgłosiłaś. Mając taki dowód będę mogła zgłosić sprzedającego do odpowiedniego działu.
Przecież autor wątku kupił po za Allegro, czytać już nie potraficie 🤣