Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zapłaciłem za przedmiot kartą w payu pobrało mi środki z konta a zakup w allegro widnieje jako w toku i oczekuje o potwierdzenie płatności skoro potwierdziłem przez aplikacje w banku. Proszę o wytłumaczenie
@kuba150215 Jeśli przez jakiś czas status nie zmieni się na opłacona lub zakończona, kliknij proszę "anuluj płatność", a następnie ponów ją raz jeszcze. Śroki z anulowanych transakcji automatycznie wrócą na Twoje konto. Więcej informacji znajdziesz w tym artykule.
A jeżeli wtedy anuluje płatność ale nie ponowie zakupu to i tak zwrócą środki?
Tak wrócą, w ciągu 3 dni.
a ten status świadczy o tym ,że sprzedawca musi potwierdzić płatność czy jak bo zakup miał być wysyłany pocztą elektroniczną.
Niczego sprzedawca nie zatwierdza, po zapłaceniu przez operatora płatności trafiają na konto AF i stamtąd na konto sprzedającego.
a ten status świadczy o tym ,że sprzedawca musi potwierdzić płatność czy jak bo zakup miał być wysyłany pocztą elektroniczną...
Taka płatność może iść do końca następnego dnia roboczego, z reguły trwa chwilę. Możesz anulować, możesz zaczekać.
anulowałem i mam takie coś . Napewno zwrócą mi pieniądze?
Obrazka nie widzimy, jeżeli anulowałeś płatność to wrócą automatycznie w ciągu 3 dni.
mam takie coś "Płatność nieudana Płatność została anulowana. Ponów płatność - użyj tej samej lub innej metody płatności."
Tak, możesz ponowić płatność, oczywiście jak chcesz kupić towar.
pytałem czy jeśli mam takie coś to mi pieniądze zwrócą.
Tak wrócą.😁
czyli mam anulować i jeszcze raz kupić chodz już pobrało mi środki?